Taxi Transfer Simultaneously. Викликати таксі? Простіше простого!

Впіймати таксі на вулиці міста, особливо в час пік - завдання інколи досить проблематичне. Більшість машини їдуть вже заповненими людьми, а ті, хто вільний, то просто можуть не побачити потенційного пасажира на узбіччі. Можна було би подзонити до диспетчера служби, але не факт, що той відразу підніме слухавку, а якщо і прийме замовлення, то можливо прийдеться довго чекати. Але з появою функціоналу Taxi Transfer Simultaneously скористатися послугами таксі стане набагато простіше. У всякому разі, у цьому переконані розробники цієї інноваційної інтерактивної системи.

Ми вже звикли до того, що в ресторанах можемо покликати офіціанта, просто натиснувши кнопку на спеціальному пристрої, що знаходяться на столі. Інформація про це тут же дійде до обслуговуючого персоналу, і вже через кілька секунд хто-небудь з них з’явиться перед вами. Схожу систему компанія 108 Industrial Design Studio пропонує використовувати і для виклику таксі на міських вулицях. Свою розробку вони назвали Taxi Transfer Simultaneously.

Роль кнопки в цьому випадку буде виконувати спеціально вбудований в бордюри пристрій. Людина, що бажає викликати машину, повинна буде стати на нього і простояти близько десяти секунд - цього буде достатньо для того, щоб Taxi Transfer Simultaneously зрозуміло, що ви не випадково наступили туди.

Як тільки пристрій спрацює, він тут же відправить повідомлення про точне місцезнаходження потенційного клієнта всім машинам таксі, які є поруч (яке сучасне таксі обходиться без GPS і Інтернету?) При цьому світлодіоди, вбудовані в Taxi Transfer Simultaneously, почнуть світитися синім кольором.

Будь-який з таксистів, які отримали це повідомлення, може відгукнутися на нього (але тільки один!) - натиснути кнопку прийому виклику, встановлену у нього в машині. Taxi Transfer Simultaneously при цьому тут же отримає відповідний відгук і стане зеленою, повідомляючи клієнту про те, що таксі вже по дорозі до нього.

Крім того, частина бордюру, що яскраво світиться візуально покаже таксисту, котрий під’їжджає до місця виклику, де саме його чекає клієнт.

Таким чином, система Taxi Transfer Simultaneously максимально спростить взаємодію між таксистами і пасажирами, а також дозволить прибрати посередницькі структури типу служб виклику.

Оперативность, абсолютный комфорт и безопасность, щадящие тарифы - все это про такси Алматы Лидер. Вы цените каждую свою минуту, а мы ценим каждого своего клиента!