SAIL Amsterdam - грандіозний парад кораблів в Амстердамі

Парад кораблів в Амстердамі Sail Amsterdam - це надзвичайно видовищне дійство, яке проходить один раз в п'ять років в серпні. Як то кажуть: рідко, але влучно! Це найбільший парад кораблів і унікальна можливість ознайомитися з найоригінальнішими і найрозкішнішими судами, які тільки існують в цьому світі.

Спостерігаючи це мегамасштабное видовище, відчуваєш себе Гуллівером в тій самій країні ліліпутів. Особливо, якщо спостерігаєш за парадом кораблів з якого-небудь піднесеного оглядового майданчика. Тоді всі кораблики стають крихітними, іграшковими, і виникає бажання захопити один кораблик з собою, як пам’ятний сувенір.

Парад кораблів Sail Amsterdam - знакова подія не тільки для жителів міста, а й для туристів. Щорічно сюди з’їжджаються мільйони туристів, щоб насолодитися цією неймовірною красою. Але найбільше відвідати парад кораблів Sail Amsterdam прагнуть власники суден. Адже такий парад - реальна можливість похвалитися своєю розкішною плавучою власністю. 

Справжні любителі парусного спорту просто мріють пришвартуватися в Східній гавані і стати частинкою величезного параду кораблів Sail Amsterdam.

Історія масштабного параду кораблів Sail Amsterdam почалася не дуже давно, в 1975 році, на честь 700-річчя Амстердама. Такий масштабний парад мав грандіозний успіх, що і привело до створення фонду Stichting Sail Amsterdam (SSA, Foundation Sail Amsterdam). Тоді ж було прийнято рішення проводити парад один раз в п’ять років.

Парад традиційно починає флотилія з сотень кораблів на чолі з флагманом (щорічно цю роль виконують різні високопоставлені особи). Наприклад, в 2010 році флагманом був голландський кліпер Stad Amsterdam, в екіпажі якого був спадкоємець престолу Нідерландів принц Оранський Віллем-Олександр. Флотилія пропливає по Нордзе-каналу з голландського порту Еймёйден в Амстердам. Після того, як вона пришвартувалося в міській гавані, починається основна частина культурної програми.

А починатися є чому: парад кораблів Sail Amsterdam щодня супроводжується театральними та музичними виставами, конкурсами та тематичними виставками, спортивними змаганнями між членами екіпажів. Також під час параду в гавані розгортається величезний «морський ринок», де можна придбати різні тематичні сувеніри.

Завершується цей грандіозний парад не менше грандіозним феєрверком. Справжній рекорд параду кораблів Sail Amsterdam був встановлений у 2000 році: тоді участь в параді взяли 8000 кораблів з усього світу!

Зараз, для того, щоб купити яхту в Україні, достатньо всього лише зайти в інтернет і натиснути кнопку «купити яхту». Компанія «Marine trading» пропонує Вам свої послуги в допомогу. Цінностями нашої компанії є прагнення до досконалості. Ми передбачаємо можливості, плануємо свої кроки. Взаємодіємо з людьми відкрито і прозоро.
Компанія «Marine trading» заснована в 2005 році. За підсумками минулих років ми досягли дуже великих успіхів. У нас працює магазин (160 кв.м.), куди Ви можете прийти і отримати консультацію кваліфікованого фахівця, який відповість на всі Ваші запитання. У 2017 році ми створили інтернет-магазин, щоб заощадити Ваш час. Компанія «Marine trading» дійсно розуміє, що воно для Вас безцінне. Сидячи вдома або в офісі, Ви можете зайти на сторінку нашого сайту http://marine-trading.com і купити комплектуючі для човна, аксесуари для катерів, обладнання для човнів і катерів, проконсультуватися з фахівцем в телефонному режимі. На сторінках нашого магазину більше однієї тисячі найменувань товару різних категорій для ремонту суден.
Компанія «Marine trading» виробляє обслуговування та ремонт катерів / гідроциклів / яхт, робить тюнінг. Виробляє пошив стоянкових та зимових тентів. Встановлює якірні і підрулюючі пристрої, радіонавігаційнє обладнання. Наша компанія допоможе Вам в оформленні документів для розширення району плавання і багато іншого.
Ми врахуємо всі Ваші інтереси і запити. Візьмемо на себе відповідальність і з серйозністю поставимося до Вашого питання купити яхту в Україні. Ми не підписували контракти не з якими дилерськими компаніями і завдяки цьому будемо справедливі і незалежні в підборі яхти для Вас. Компанія «Marine trading» дасть Вам те, чого Ви бажаєте.