Модний взуттєвої тренд 2017 року: уггі

Всього кілька років тому уггі почали своє тріумфальне підкорення українського ринку взуття, але вже встигли зайняти своє чільне місце в серцях багатьох співвітчизників. Не дивно, адже вони вигідно виділяються на тлі інших варіантів зимового взуття, вибір якого нерідко стає головним болем покупців напередодні сезону холодів.

Уггі мають величезну кількість переваг перед іншими видами і моделями взуття. І багато з цих переваг зіграють визначальну роль при виборі чобіт з урахуванням всіх властивостей непростих українських зим.

Натуральні матеріали.

Справжні моделі виробляються з натуральної замші і овечої вовни. Саме овчина забезпечує дивовижну м’якість і тепло, а значить, нозі буде комфортно, незалежно від того, які відстані в день доводиться долати пішки. Замша, в свою чергу, не пропускає всередину зайвої вологи, але при цьому дозволяє нозі «дихати».

Неслизька підошва.

Оригінальний малюнок забезпечує максимально комфортне пересування по обледенілих дорогах, адже взуття абсолютно не ковзає.

Довговічність.

Оскільки у виробництві використовуються тільки натуральні матеріали, при належному догляді взуття добре послужить не один сезон.

Універсальність і простота.

Уггі добре вписуються в будь-який образ завдяки простому, але оригінального дизайну, а також безлічі варіантів моделей всіляких кольорів. До того ж, розмір такого взуття підібрати простіше, адже за рахунок щільного хутра та м’якої замші пару сантиметрів різниці абсолютно не грають ролі.

До сих пір достеменно невідомо, яка саме країна є батьківщиною цього взуття, що так полюбилося мільйонам людей по всьому світі. Хтось стверджує, що чобітки придумали в давнину жителі Австралії, інші ж упевнені, що винаходом світ зобов’язаний Новій Зеландії. Для декого може стати відкриттям, що назва «уггі» - насправді скорочення від словосполучення «ugly boots» - потворні черевики. Що цілком справедливо, адже перші моделі шилися вручну, для роботи, і вони зовсім не відрізнялися привабливістю.

Вважається, що за межі Австралії уггі вивезли в 60-і серфери, які швидко оцінили основні переваги такого типу взуття: вони легко надягають і знімаються, а також швидко зігрівають ноги, надовго утримуючи тепло, але пропускаючи кисень до стопи. З 1995 року американські знаменитості вводять моду на зручні чобітки в США, а на початку 21 століття уггі стають вже не екзотичною новинкою, а звичним явищем майже для всіх країн світу.

Не можна сказати, що існують «оригінальні уггі». А все тому, що близько 150 різних брендів світу виробляють це популярне взуття за правильною технологією. А значить - орієнтуватися при виборі варто все-таки не на виробника, а на натуральність і якість матеріалу, адже «ринкові» уггі, швидше за все, будуть зроблені зі штучних замші і вовни. А значить - однозначно програють фірмовим моделям в комфорті і довговічності.

В інтернет-магазині uggi.in.ua ви можете купити Ugg Australia по найкращій вартості. В асортименті тільки оригінальні, якісні стильні чоловічі, жіночі і дитячі моделі на любий смак і гаманець.