У пошуках літа: незвичайний ароматичний диван від дизайнера Valerio Berruti

Всі ми любимо літо, вірно? Паркові алеї, свіжий запах ранкової роси, квіти - що може бути краще? Для тих з вас, хто не може отримати достатньо сонячного тепла і продовжує шукати літо круглий рік, у нас є чудова новина: тепер ви можете випробувати це почуття в будь-якому місці, якщо у вашому домашньому декорі присутній диван Summertime.

Цей сучасний і інноваційний гарнітур являє собою запашну софу, розроблену і втілену в життя італійським художником Valerio Berruti для компанії Gufram - однієї з найбільш новаторський дизайнерських та меблевих корпорацій в Європі.

Диванчик був натхненний класичної лавкою в парку, де ви можете неспішно відпочивати в ледачий теплий полудень. Він володіє розслаблюючими властивостями і складається зі зручної поліуретанової піни, що пропонує унікальні можливості для безтурботного розслаблення членів сім’ї і гостей. Підкреслюючи ідею декору легкого проживання в найперші дні сезону, цей запашний диванчик наділили відтінками кориці і апельсинового аромату.

Чудові і креативні меблі була випущено обмеженим тиражем, який включає 250 примірників, і є два варіанти виконання: burnt sienna (світло-коричневий) і copper green (зелено-блакитний).

Меблі виробляються виключно в Італії. В процесі виробництва інженери та конструктори використовували високоякісну і ультрасучасну сировину - пінополіуретан, а також вододисперсійні фарби яскравих тонів і воскові крейди для нанесення візерунка. Фіксується орнамент за допомогою спеціалізованого спрея, який дає можливість зберегти насиченість і колорит оббивки затишного крісла. Легкий і невловимий аромат кориці і соковитого апельсина дозволяє наповнити будинок, в якому розташовується такий ексцентричний диван теплом і приємною атмосферою, що зігріває під час холодних зимових днів і негоди.

Погодьтеся, предмет гарнітура, який може запропонувати своєму власникові сеанс пахучої і розслаблюючої ароматерапії, вкрай спокуслива і вражаюча задумка?

Для того щоб софа не втрачала свою насиченість і форму, в процесі виробництва продукції був використаний технологічний спрей, який наповнив крісло неймовірно привабливим запахом.

Диванчик має плавні і звиваючі обриси, які повторюють анатомічні особливості людського тіла, тому будь-якій людині буде приємно і комфортно розташовуватися на ньому під час відпочинку, насолодитися переглядом телепередач або безтурботного читання.

Досить нестандартна софа при близькому розгляді дуже сильно нагадує просту і нехитру паркову лавку, яку ви зможете зустріти в алеї або в саду біля вашого будинку. Її спинка і сидіння акцентують горизонтальні смуги, нанесені на каркас за допомогою спеціалізованої фарби, вони імітують звичайні дерев’яні дощечки.

Безумовно, розроблений і втілений в життя автором Валеріо Брутті, диван зможе органічно вписатися в кожен дизайн інтер’єру. Він чудово підійде для креативного і ультрасучасного оздоблення, а також для апартаментів людей, які володіють нестандартним мисленням. Диван «Літній час» представляє собою яскравий приклад того, як можна декорувати меблевий гарнітур в екстраординарній і химерній манері, яка буде натхненням і нагадувати вам про приголомшливі спогади, пов’язані з цією життєрадісною і запаморочливою порою року!

Чудові кутові дивани різних розмірів, забарвлень, конструктивних особливостей, а також інші якісні мягкі меблі виробництва відомих фабрик по доступній вартості пропонує інтернет-магазин divan-max.ua. А саме зараз на багато моделей суттєві знижки, поспішайте!