Інноваційна сумка HiSmart в компанію до смартфону

Ефективним додатком до смартфону, що підвищує зручність його експлуатації, може бути не тільки софт, скачаний у віртуальному магазині, але і цілком собі матеріальний предмет. Загалом, розумному телефону - розумна сумка. Розробникам з каліфорнійської компанії Lepow одним з перших вдалося реалізувати цю ідею в прийнятний продукт - сумку HiSmart. В сумку вбудований цифровий модуль, який служить одночасно як геолокатор і маячок, а головне - забезпечує віддалений зв'язок зі смартфоном.

Хтось скаже: навіщо всі ці хитромудрі “навороти”, які тільки займають місце, краще відвідати інтернет-магазин чоловічих сумок modnotak.com.ua, де можна придбати стильну добротну модель і не переплачувати за електронне начиння. Втім для істинних просунутих гіків - це справжня знахідка!

Зв’язка софта HiSmart і електронної начинки сумки дозволяє виконувати безліч нагальних дій буквально одним натисканням кнопки на ремені. Вам більше не потрібно ритися в сумці, щоб відповісти (або не відповісти) на дзвінок. Ви можете дистанційно керувати аудіоплеєром смартфона - навушники при цьому підключені до гнізда HiRemote, а музика передається по Bluetooth, що істотно знижує плутанину проводів.

Функція віддаленого управління камерою відкриває нові можливості для нескінченних селфі. Правда, на нових фото ви будете триматися за власне плече, але все краще, ніж монопод. Мати можливість «пінити» і «шерити» своє місцезнаходження одним ледь помітним жестом може виявитися корисним не тільки шпигунам і агентам під прикриттям: запам’ятати, де залишили машину або звернути увагу друзів на новий заклад з відмінним кави, - цілком нагальні потреби.

На окрему увагу заслуговує функція миттєвої активації диктофона. Її можна використовувати не тільки для збору компромату, а й для запису глибокодумних голосових заміток, не боячись сполохати натхнення зайвими маніпуляціями.

Сумка-трансформер може бути горизонтальною або вертикальною, носити її можна на одному або двох ремінцях, і як рюкзак, і через плече. Виконана вона зі шкіри, водонепроникної тканини і нейлону.

Електронне начиння, звичайно, доведеться періодично заряджати: виробник обіцяє 7-9 годин безперервної роботи на півгодини підзарядки. До того ж, зрозуміло, що смартфон з постійно включеним Bluetooth-модулем буде стрімко розряджатися. З цієї точки зору трохи дивно, що Lepow не оснастили своє творіння вбудованим акумулятором для автономного живлення і дозарядки смартфона на ходу. Можливо, щось подібне ми побачимо в наступних релізах.

У будь-якому випадку потенційних покупців це не відлякало. Lepow зі своїм дітищем завоювали статус найбільш ефективної кампанії з області одягу і аксесуарів на IndieGoGO, зібравши цільову суму за 30 годин з моменту старту.

Заявлена ​​вантажопідйомність - 10 кг, габарити - 35х45х12 см, доступні два кольори: чорний і світло-коричневий. У продаж надійде наприкінці осені поточного року, доступне передзамовлення за ціною $ 249