Штори-жалюзі HoleRoll дозволяють насолоджуватися видом нічного міста навіть удень

Вас дратує вигляд з вікна? Правильний дизайн врятує Світ і Вашу тонку психіку. Українська компанія HoleRoll займається виробництвом цікавих перфорованих рулонних штор. Як ви бачите, майже в ночі проступають силуети знаменитих хмарочосів Нью-Йорка, Лондона, утворюючи знаменитий скайлайн. Нібито Ви дивіться на Манхеттен зі свого пентхауса!

Коли справа доходить до штор, кількість варіантів вибору чогось дійсно унікального може здаватися обмеженою. Але, як показують українські дизайнери, сучасні штори, чи жалюзі для вікон можуть бути не тільки практичними, але і одночасно демонструвати вражаючі роботи “тіньового” мистецтва. Адже вони створили чудові рулонні штори HoleRoll, які при закритті створюють фантастичну ілюзію блискучих нічних міських пейзажів.

Затемнений вигляд галасливих пейзажів оживляє дизайн, а для людей, що живуть за містом привносить в будинок атмосферу сучасного мегаполісу, щоправда без заторів і шуму.

Вдень точковий малюнок виду на місто із зоряним небом відкидає зачаровуючі тіні всередину приміщення, а вночі, коли в кімнаті запалено світло, штори HoleRoll створюють протилежний ефект, дивуючи перехожих вигадливим світінням ваших вікон.

При цьому зворотна сторона полотен - з боку скла - спеціально зроблена білого кольору з глянсовою поверхнею, що дозволяє відображати і розсіювати сонячне тепло в спекотні літні дні.  Цей вражаючий триптих створений за допомогою перфорації тканинних полотен. Матеріал - 100% чорний поліестр.

Що не кажіть - прекрасний подарунок для любителів солодко помріяти днем. І незамінна річ для нічних романтиків. Не обов’язково мати вікна, що виходять на сонячну сторону, досить ліхтаря, який настирливо б’є в Ваше вікно. Правда, ціна дещо “кусається” - 340 євро. Зате по посиланню магазин жалюзи в Одессе можна по доступній вартості придбати чудові жалюзі, рулонні штори, тканинні ролети.

Тему HoleRoll можна розвинути: випустити серію зоряного небосхилу, святково новорічну серію або вигідну рекламну з логотипами рекламодавців. Вікно - є центром сучасного інтер’єру, і його оформлення задає стиль усього приміщення. Так само воно впливає на Ваше ставлення до світу.

За допомогою цих жалюзі, Ви погляньте на світ більш позитивно, покращиться настрій, справи почнуть налагоджуватися, а там дивись, і життя зміниться в кращу сторону!