Ваза Kaki, що дозволяє створити ефект ширяючої квітки

Покликані підкреслити чарівність ніжних бутонів, вази для квітів сьогодні представлені в широкому різноманітті незвичайних дизайнів. Від крихітних підвісок-кулонів, що дозволяють носити на грудях милі квітки ромашки, кульбаби або гілочку декоративного суккулента, І до розкішних ваз-колб за мотивами останньої екранізації казки "Красуня і Чудовисько", що зберігають свіжість поміщених усередину троянд до трьох років.

Одним словом - вибір достатній, а якщо ви хочете купити вазу, раджу ознайомитися з чудовими пропозціями від інтернет-магазину “Декоратор”

Черговою же цікавою новинкою в цій сфері стали вази Kaki Flower Vase від японського дизайнерського дуету TODO. Вони наділені нескладною формою плоского прямокутника з тонкого прозорого ПВХ пластика, з округлою кишенькою в центрі, і дозволяють створити магічний ефект ширяючої в повітрі - вірніше, на скляній площині вікна, живої квітки. Тильна частина, що прикріплюється до площини вікна, є клейкою. Вона може закріплюватися, зніматися і закріплюватися знову кілька разів: на скло, керамічну плитку або будь-яку іншу рівну і чисту поверхню. Але найефектніше ваза Kaki виглядає, звичайно ж, на чистій і прозорій площині вікна.

Спосіб використання вази з оригінальною назвою також простий. В отвір розташованої на лицьовій частині кишеньки пропонується акуратно налити трохи води, і після цього просто поставити туди одну або кілька живих квітів з красивими бутонами: невеликі троянди, гвоздики, ромашки або волошки. Цікавим вибором може стати і компактна композиція із сухоцвітів: в цьому випадку вода в “кишені” не знадобиться.

Втім, ще до закріплення оригінальної вази слід звернути увагу на попередження розробників, які просять не використовувати Kaki Flower Vase на вікнах, що потрапляють в зону прямого сонячного світла, а також на інших поверхнях, що нагріваються. В іншому випадку клейка область може бути зіпсована - ваза перестане триматися на площині. Наділена властивостями лінзи вода в кишені нагріється. І квітка, покликаних радувати око своєю красою, просто “звариться”.

Другим важливим обмеженням є прохання мити пластикову вазу без використання абразивів і жорстких щіток: інакше прозора поверхня буде подряпана і втратить оригінальний ефект невидимості на склі або плитці.

Таким чином, вдалим місцем для розміщення подібної вази може стати скляна перегородка на робочому місці, плитка на робочій області в кухні, дзеркало у ванній і т.п. Пропонується Kaki Flower Vase в трьох варіантах дизайну:

- повністю прозорому;

- на прозорій основі з підфарбованою в блакитний колір кишенькою для води і квітів;

- на прозорій основі з пофарбованою в коричневий колір округлим кишенькою.