Унікальне ліжко, що може замінити всі меблі в кімнаті

Кожна людина мріє про супер-ліжко, з якого ніколи не захочеться вставати. І хто би міг подумати, що таке багатофункціональне ложе вже існує! Нещодавно у продажу з'явилося модульне диво-ліжко, яке не тільки круто виглядає, але і включає в себе геніальні конструктивні особливості. Той, хто хоч раз приляже на нього, не захоче з ним розлучатися ні на мить.

Вашему вниманию качественные и недорогие диваны по ссылке, в наличии замечательные прямые и угловые модели на любой вкус, которые идеальным образом впишутся в любой интерьер.

Отож, нещодавно на азіатських ринках у продажу з’явилося незвичайне багатофункціональне модульне диво-ліжко. Воно має нескінченну кількість зручностей і налаштовується виключно під власника.

Це не тільки відмінне місце для відпочинку або сну, але ще і прекрасний помічник. Ліжко оснащена декількома розетками та USB-портами. Так що тепер не потрібно далеко ходити, щоб зарядити свої гаджети. Також в ліжко вбудовані динаміки, а це значить, що можна відтворювати музику з телефону, не встаючи з ліжка і отримувати при цьому прекрасний звук.

Для тих, хто любить розслабитися, в ліжко спеціально вбудували масажне крісло. А якщо потрібно трохи попрацювати - вбудований стіл для ноутбука легко вирішить цю проблему. І для цього не обов’язково вставати з теплого ліжка!

Також диво-ліжко має безліч місць для зберігання різних речей. Під дерев’яним каркасом є спеціальне місце для ковдри і подушок. Крім цього, в ліжку є вбудована ніша для постільної білизни. А на бічних полицях дуже зручно зберігати улюблені книги. До речі, в одній з таких полиць є сейф, в який можна заховати всі найцінніші речі.

Оскільки ліжко модульне, замовник може сам вибрати компоненти, відповідні його потребам. Також можна вибрати колір і тип оббивки: від тканини до штучної шкіри.

Коштує таке диво-ліжко від 55000 доларів США - залежно від розміру обраного матраца і кількості опцій.

Але перш, ніж замовляти подібні меблі, потрібно враховувати, що ці моделі зроблені для азіатського ринку, де середня висота людей менше, ніж у багатьох інших країнах світу. Тому довжина маленького матраца складає всього 1,5 метра, а більшого варіанта - 1,8 метра.