Вплив срібла на здоров’я людини, її внутрішню енергетику

Срібні прикраси - це ознака вишуканого смаку і елегантності. Але носити їх ще й необхідно для збереження хорошого самопочуття і зміцнення здоров'я. Срібло не тільки прикрашає, але захищає, оберігає, заспокоює, зігріває.

Будь-який антибактеріальний препарат здатний вразити лише 5-10 вірусів, а під дією цього металу гине 650 шкідливих бактерій. Англійські офіцери-колонізатори пили тільки з срібних фляг і страждали шлунковими захворюваннями набагато рідше рядового складу! Єгиптяни теж в баталіях зверталися за допомогою до срібла, а було це ще до нашої ери в третьому столітті. А в Османській імперії багаті люди в своїх гаремах використовували срібні масажери для омолодження шкіри.

Та що далеко ходити, на Україні з давніх-давен було прийнято разом з приданим дарувати нареченій срібний столовий посуд. Це робилося не тільки для того, щоб підкреслити достаток, але і для поліпшення самопочуття всієї родини.

Кілька порад щодо застосування срібла для покращення здоро’я:

- Срібний ланцюжок, браслет або перстень можуть стати прекрасним засобом, що знижує артеріальний тиск. До речі, саме зараз інтернет-магазин silver-shop.com.ua пропонує вишукані срібні прикраси по дуже вигідній ціні.

- Молодим людям корисно придбати амулет, щоб уникнути шкірних запалень і вугрової висипки.

- Щоденне носіння сережок сприятливо діє на роботу мозку, сприяє концентрації уваги.

- Браслет на лівій руці супроводжує зниження високої температури.

- Кулон або монета з чудесного металу, покладена в область «третього ока», допомагає скинути розумове напруження і очний тиск, знімає головний біль.

- Для поліпшення роботи серця, слід носити срібний перстень на безіменному пальці лівої руки.

Срібна вода не тільки позбавляє від мікробів, але і дає потужний косметичний ефект, порівнюваний з кремами з омолоджуючою дією. Робиться вона дуже просто. Візьміть ємність, це може бути графин або літрова банка. Сміливо опустіть туди дві-три срібні речі. Через сім годин «жива» вода буде готова. Вмивайтеся цілющою водою і пийте її на здоров’я кожен день!

Срібло і астрологія

Срібло - тонкий енергетичний провідник, воно здатне відображати емоції свого господаря, зберігати інформацію про нього, знімати негативну енергію. І навпаки, енергія людини здатна підтримувати срібло - воно може довго залишатися блискучим і чистим при носінні і швидко потемніти при його знятті.

«Відчуваючи» енергетику людини, срібло не любить зміни господаря. Носити чуже срібло або віддавати свої прикраси зі срібла іншим людям не рекомендується.

Астрологи стверджують, що срібні прикраси можна носити людям будь-якого знака Зодіаку, найбільше воно підходить людям під знаками Стихії Води - особливо Рибам і Ракам, а так само Стихії Повітря - Терезам, Водоліям, Близнюкам. Представникам інших знаків рекомендується час від часу знімати срібні прикраси на період до декількох днів.

Ідеальним господарем срібла буде людина активна, спонтанна, енергійна, який вірить в інтуїцію і довіряє їй. Срібло підтримає і навіть посилить добру енергетику людини з чистими намірами, емоційного, чуттєвого, здатного радіти життю. А от людям, які відчувають занепад сил постійно носити срібло не бажано.