Kuvée - «розумна» пляшка для вина

Хочете знати всі подробиці про куплене вино, або навіть оформити замовлення, не відволікаючись від дегустації? Тоді «розумна» пляшка - саме те, що потрібно. Творіння американської компанії Kuvee оснащено сенсорним екраном, Wi-Fi модулем, і володіє дійсно вражаючими здібностями!

Kuvée - розумна пляшка вина. Вона виконана зі скла, пластику та електроніки, але за всіма стандартами підходить під опис винної пляшки.

Kuvée-пляшка має вбудований сенсорний екран, Wi-Fi підключення, датчики, і вбудований акумулятор, що здатний працювати до шести годин активного використання на одній зарядці. На екрані відображається винна етикетка за замовчуванням, але підключившись до інтернету можна отримати поради пиття, підказки, розповіді, винні рекомендації. А тут можна дізнатися як зареєструвати через інтернет карту торгової мережі «Красное и Белое» - крупного реалізатора якісних алкогольних виробів.

Смарт-пляшка вміщує в себе 750 мілілітрів і оснащена двома відсіками під різні типи вина, через носик можна влити в келих тільки те вино, яке хочеться власне зараз скоштувати, без змішувань всередині пляшки і потрапляння повітря в неї.

Kuvée-каністри до кожного відсіку не багаторазові і зроблені з вдруге переробленого алюмінію, що робить компоненти значно легшими скляних аналогів. Балони приходять з описами про тип вина, але кожен додатково має ще і чіп RFID, який дозволяє пляшці визначити, яке вино всередині. З його допомогою користувачі можуть ознайомитися з вичерпною інформацією про вино, виноградник, залишок рідини і свіжість напою. Після використання таких балонів пляшку дуже просто мити.

Компанія вже має партнерські контракти з California wineries Bonny Doon, B.R. Cohn, Pine Ridge, Round Pond, Girard, і Schug, це говорити про те, що балони ніяк не будуть надто відрізнятися за вартістю від своїх типових аналогів.

Kuvée зараз збирає гроші на відомому сервісі колективного фінансування indiegogo, зібравши аж 131 відсотка від необхідної суми в 50 000 доларів, на збори залишилося ще 30 днів. Одна пляшка з чотирма балонами буде коштувати 199 доларів, але поки тільки на території США. Якщо всі очікування розробників збудуться - розумна пляшка вина потрапить на прилавки вже в жовтні поточного року.