Hush Pod дає можливість комфортно усамітнитися в громадських місцях

Хочете відчути себе за пазухою у теплого вовняного светру далеко від шуму, пилу і численних звуків навколишнього світу? Любите самотність і спокійну тишу? Ви далекі від вибухових емоцій і бурхливих почуттів? Тоді саме для Вас дизайнер Фрейя Сьюелл (Freyja Sweell) створила унікальний і креативний аксесуар під назвою Hush Pod!

Для тих, хто цінує домашній затишок, бездоганний комфорт, і функціональну естетику компанія Mebel-Organic пропонує на вигідних умовах якісні м’які і корпусні меблі від ведучих вітчизняних і зарубіжних виробників. На сайті https://mebel-organic.com.ua/ ви зможете ознайомитись з усім асортиментом товарів, отримати професійну консультацію, дізнатися про всі особливості і переваги придбання меблів саме в Mebel-Organic.

“Офіси та публічні приміщення з відкритим плануванням, системи відеоспостереження в магазинах і на вулицях, онлайн-спілкування за допомогою відеопристроїв - розвиток сучасних технологій подолав відстані і кордони континентів, дозволяючи людям спілкуватися. Сьогодні світі налічується понад двадцяти міст, де населення перевищує десять мільйонів чоловік, і ця тенденція помітно розвивається. Ціни на нерухомість зростають, місця стає менше, і все більше людей з метою економії знімають житло разом з сусідом-другом-партнером-братом-сестрою. У постійному оточенні великої кількості людей буває дуже складно усамітнитися, відчути себе в безпечному укритті.”

Так коментує свою нову розробку Hush Pod британський дизайнер-фрілансер Freyja Sweell. За допомогою 3D-технологій вона створила своєрідне крісло з розширеними можливостями - його можна трансформувати в невеликий курінь-палатку і сховатися “в м’якому череві від суєти буття”.

До речі, порівняння з черевом в даному випадку не випадкове - при розробці Hush Pod Фрейя взяла за основу анатомічну будову жіночої матки, так що той, хто сидить всередині цього унікального м’якого крісла цілком може порівняти себе з немовлям в материнській утробі.

“Купол” крісла-палатки виготовлений з 100% натуральної вовняної повсті. Не обійшлося в даному випадку і без актуальних тенденцій вдруге використаних матеріалів: подушки для Hush Pod наповнені вовняним волокном з відходів текстильного виробництва.

Зовнішня оболонка кокона зроблена з цільного шматка щільної шумопоглинальної вовняної повсті. Внутрішнє оздоблення - з натуральної вовни червоного кольору, залишків, які списують на утилізацію килимові фабрики. При бажанні кокон може перетворитися в широке крісло з відворотом, який служить одночасно спинкою і підлокітниками.

“Важливо продовжувати розвивати нові ідеї, щоб дати людям можливість комфортно співіснувати в густонаселеному середовищі. Створюючи закритий простір, HUSH забезпечує усамітнення, відхід у темряву, тишу, природний простір і стан душі.” - резюмує Freyja Sweell. До речі, вже зараз Hush Pod можна купити на офіційному сайті дизайнера, щоправда аж за 2700 фунтів стерлінгів.