Іграшка, яка допомагає заснути. Концепт Hug and Dream Minnie для тих, хто страждає безсонням

Немовля краще за всіх знає, як приємно і легко засипати у мами на руках, слухаючи її спокійне, ніжне дихання, яке заспокоює, умиротворяє і присипляє. Саме тому у малюків такий міцний і солодкий сон. Пам'ятаючи про це, японська компанія Takara Tomy розробила проект дивовижної плюшевої іграшки Hug and Dream Minnie, яка імітує таке дихання, допомагаючи малюку заснути і заспокоїтися, зручно вмостившись у ліжечку.

Що подарувати своєму коханому малюкові на день народження, чи іменини? Звичайно ж, хорошу іграшку! А щоб не витрачати багато часу на пошуки, і не піддавати ризику дитяче здоров’я придбанням сумнівної якості, раджу завітати на Шопкинс. Саме тут представлено у великому різноманітті яскраві чудові ляльки, і набори фігурок, захоплюючі розвиваючі ігрові набори і безліч інших забавок, від яких ваша малеча буде у справжньому захваті!

Працює Hug and Dream Minnie від трьох “пальчикових” батарей, які запросто можна замінити акумуляторами такого ж формату, а інструкція до девайсу хоч і написана ієрогліфами, але розібратися, як він працює, можна без особливих труднощів.

Включивши іграшку спеціальною кнопкою, ви активуєте “дихальний” модуль, вбудований в її тіло, а обійнявши плюшеву Мінні, можна не тільки почути її легкий подих, а й відчути, як йому в такт піднімається і опускається її живіт. Все це влаштовано так спритно, ніби вона - не роботизована лялька, а домашній вихованець, що влаштувався подрімати під боком. Конструкцією Hug and Dream Minnie передбачено:

1. Автоматичне вимикання. Навіть якщо заснути, обіймаючи іграшку, вона автоматично вимикається. Можна заснути через 15 хв.

2. Три різних мелодії- Колискова Моцарта (Mozarts cradlesong), Місячне сяйво (moonlight), Вітання любові.

3. Режим без музики. Можете відчувати подих іграшки (іграшка підлаштовується під дихання дитини).

4. Режим тренування по диханню. Можна тренуватися разом з іграшкою. Це не стільки іграшка, скільки помічник при різних порушеннях сну, викликаних стресом, гіперактивністю, підвищеним внутречерепним тиском.

Ймовірно, м’яка плюшева Мінні зможе стати чудовим “нічним другом” не тільки для дітей, але також для дорослих, які змушені проводити якийсь час в розлуці з коханою людиною і засипати на самоті, і для людей похилого віку, які страждають від безсоння. Тим більше, що вона не тільки затишно дихає поряд, але і дуже приємна на дотик.

Незвичайна іграшка для сну була розроблена у співпраці з фахівцем по когнітивним і респіраторним процесам Икуо Хонма (Ikuo Honma). Очікується, що девайс з’явиться в продажу вже в листопаді, а придбати його можна буде за 50 доларів.