Як позбавити взуття від неприємного запаху: секрет від NASA

Будь-який стиліст скаже: деталь образу, на якій точно не варто економити, це взуття. Пара черевиків з гарної шкіри або брендових повсякденних кросівок буде служити роками. Ось тільки навіть у зовсім недешевих примірників є дещо спільне: всі вони не застраховані від появи неприємного запаху. Особливо, якщо власник носить їх, не знімаючи, добру половину доби. Але вихід знайдено. І, смішно сказати, але він прийшов з ... космосу. Технології NASA на сторожі взуття і вашій репутації!

Якщо ви вирішили тут купити взуття - то це правильний вибір, адже в інтернет-магазині Стиль ви знайдете чудові стильні і комфортні моделі на будь-який смак. Втім якісне взуття потребує відповідного догляду. Чим ви користуєтеся для освіження своєї обувки? Дезодорантом? Содою? Забудьте про них. Майбутнє вже тут і тепер технології NASA можна виявити в будь-якому черевику чесних громадян. І хай вони не відправлять ваше взуття в космос, зате точно захистять від неприємного запаху. Що успішно роблять герої цього огляду під назвою Zorpads.

Zorpads - це спеціальні багаторазові наклейки для взуття. Компактні і невеликі (один розмір підходить всім), вони надійно приклеюються до устілки, не заважають при ходьбі і нікуди не їдуть. Зате надійно захищають свого власника від неприємного запаху. Навіть, якщо не знімати черевики 24 години.

Повний склад «космічних» наклейок засекречений. Але виробник люб’язно пояснив принцип роботи новинки. Zorpads складаються з декількох рівнів: верхній моментально вбирає вологу, середній «фільтрує» її і вбиває бактерій, що провокують неприємний запах, а нижній - клейкий і не дає протекти. Майже, як жіночі прокладки. З тією лише різницею, що ця трирівнева система розроблена NASA і використовується при виготовленні екіпіровки (і навіть фільтрів для повітря) в аерокосмічній і військовій сферах.

Ефекту однієї наклейки вистачає в середньому на 60 використань (днів). А ціна за пару не перевищує 5 доларів США. Не так уже й погано за гарантію чистою і не зіпсованою ніяким стороннім амбре репутації.

А насамкінець, кілька перевірених способів позбутися неприємного запаху:

1. Насипте в взуття трохи харчової соди. Цей спосіб давно прославився своєю простотою і ефективністю. Візьміть приблизно столову ложку харчової соди і насипте її в взуття - сода поглине запах і вологу. Буде набагато ефективніше, якщо насипати соду в взуття на ніч і трохи потрясти взуття вранці, перед тим як ви збираєтеся взутися.

2. Для цієї мети підійдуть кавові зерна. Просто візьміть жменю і насипте їх у взуття на кілька годин.

3. Візьміть паперовий рушник або ганчірку, змочіть її білим оцтом і протріть внутрішню поверхню. Білий оцет відмінно усуває неприємний запах! Зачекайте, поки взуття висохне, а потім можете спокійно взуватися.

4. Протріть взуття спиртом. Алкоголь - потужний дезінфікуючий засіб, що ефективно бореться з мікроорганізмами і допоможе позбутися від запаху. Так само можна використати перекис водню.