Hatsonic і FLAPS: зустрічаємо морози з музикою!

Ось і нагрянули похолодання. Настає пора няшних светрів, постів в Instagram на кшталт "а я п'ю какао" і пошуків усього, що буде зігрівати. Якщо ви любите гуляти в таку пору і слухати музику, вам можуть припасти до вподоби такі цікаві гаджети: музична (будемо її так називати) шапка Hatsonic і прикольні хутряні вушка FLAPS. Все це Bluetooth гарнітури.

Почнемо з hands-free шапки (фото вгорі). Модель називає Hatsonic. У неї популярний фасон beanie, вона двошарова, щільна, без зайвих швів. Матеріал - шерсть + бавовна + акрил. Не знаю чи зацікавить цей аксесуар продавців головних уборів, так як про комфорт і зігріваючі властивості даної моделі мало що відомо, зате вигідна пропозиція шапки оптом від інтернет-магазину shapka.tut-e.com - саме те, що треба!

Hatsonic зі смартфоном або планшетом з’єднується по Bluetooth. З’єднання тримається добре, ніяких проблем за час користування не було. Гарнітура захована усередині шапки і мало хто здогадається, що вона там взагалі є, так як вона практично не виділяється і не змінює силует шапки на голові.

Навушники, звичайно ж, можна діставати, щоб прати головний убір. Прилягають до вух вони досить щільно. Над правим вухом, під лейбою, заховані кнопки управління. Щоб керувати треками, гучністю, приймати і робити дзвінки, до такого рішення потрібно буде трохи звикнути.

Посередині кнопочка включення і виключення гарнітури, щоб здійснити ці дії, її потрібно затиснути секунди на три; ця ж кнопка - відтворення композиції і пауза. І вона ж - прийом дзвінків. Подвійним коротким натисканням на основну клавішу можна прямо з шапки здійснити виклик останнього абонента, не дістаючи смартфон з кишені або сумки.

Зліва від центральної - кнопка, яка при одноразовому натисканні відтворює попередню композицію, а при затиску зменшує гучність. Справа аналогічна, але відповідає за збільшення гучності і за перемикання на наступну пісню.

Звук цілком гідний, в принципі, вистачає глибини, басів, є хороша, чітка середина, а ось високі звучать якось спотворено. Звичайно ж, чогось надприродного від звуку очікувати не варто, це все-таки більше іміджевий гаджет. Також Hatsonic досить гучні, їх звуку вистачить для користування в громадському транспорті або коли перебуваєш в шумному місці. Частотний діапазон від 40 Гц до 16 кГц. FLAPS.

Другий розумний і зігріваючий аксесуар - хутряні навушники FLAPS. Всі їх характеристики ідентичні шапці Hatsonic. Просто інший, ось такий няшная форм-фактор з натуральної замші. Це теж чисто імеджевих гаджет. Кнопки управління всі на одній стороні - на дузі навушників, принцип дії теж аналогічний Hatsonic, і до них також треба буде звикнути, призвичаїтися.

Ну, що скажете про такі аксесуари? Як на мене, цікаве і практичне рішення. І можуть стати класним подарунком в зимову пору.