Вибираємо осінню косметику

Правильний догляд за шкірою в осінній період є надзвичайно важливим. Адже саме за ці три місяці шкіра повинна відновитися після річного палючого сонця і сухого повітря, а також підготуватися до наступаючих зимових морозів. Щоб забезпечити таке оновлення, слід використовувати правильну косметику. Які саме засоби по догляду за шкірою і декоративну косметику варто вибрати для використання восени, читайте в нашій статті.

Головне - правильне очищення

Очищення шкіри особливо важливе в осінній період. Через часте перебування на сонці влітку шкіра пересушується і на ній з’являється велика кількість відмерлих частинок. Від них треба позбавлятися для поліпшення регенерації шкірного покриву. Кращим способом проведення глибокого очищення шкіри є використання пілінгу. Це може бути скраб або маска, що містять абразивні частинки.

Важливо пам’ятати про те, що власникам чутливої ​​шкіри слід використовувати пілінги з досить м’якими абразивними частинками, наприклад, пластівцями. Жорсткі скраби можуть пошкодити шкіру і викликати запалення.

Крім механічного очищення шкіри варто також подбати про її детоксикацію, тобто про очищення від різних негативних впливів зовнішнього середовища. Для цього краще використовувати спеціальні маски, придбати які сьогодні досить просто, наприклад в інтернет-магазині Kisa.ua, де ви знайдете і інші ефективні косметичні засоби.

Який крем вибрати?

Вибір того чи іншого варіанту крему залежить від особливостей погоди та температури повітря. На самому початку осені, поки на вулиці ще досить тепло, використовувати слід зволожуючий крем, який не буде закупорювати пори і надавати жирного блиску шкіри. Коли температура знизитися і шкіра почне відчувати вплив морозного повітря, саме час переходити на живильні креми. Наносити їх варто перед виходом на вулицю. Не слід захоплюватися такими кремами, якщо ви не плануєте залишати приміщення протягом дня.

Догляд за губами

Влітку через постійне перебування на сонці особливо страждають губи. Вони часто пересихають, починають лущитися або навіть тріскатися. Те ж саме стосується і зимової пори, коли причиною тому є сильні морози.

Осінь - саме час подбати про відновлення шкіри на губах. Для цього варто придбати спеціальні засоби (і це не тільки гігієнічна помада, але і маски, креми і т.п.). Комплексний підхід до цього питання допоможе вам за короткий час оздоровити губи.

Важливо пам’ятати про те, що багато декоративних помади пересушують губи. Тому, якщо ви боретеся як раз з цією проблемою, відмовтеся від губної помади і на час замініть її зволожуючим блиском для губ.

Ідеальний осінній макіяж

Що стосується вибору варіантів макіяжу на осінь, то тут можна бути більш сміливими, ніж влітку. Природність і мінімум косметики варто замінити на яскравість і контраст. Для макіяжу очей краще використовувати тіні коричневих, сірих або зелених відтінків. Не варто боятися рум’ян. Головне - підібрати їх правильно, враховуючи відтінок шкіри.

Особливу увагу варто приділити тональному крему. Літня засмага, якою ви обзавелися за три спекотних місяці, потроху почне зникати, через що шкіра стане помітно світлішою. Помітивши це, варто замінити відтінок тонального крему більш світлим, щоб він не виглядав надто контрастно в порівнянні з шкірою.