Незвичайний дизайн басейну в Цюріху

Як ви собі уявляєте сучасні басейни і спа? Звичайно, це кахельна підлога, обов'язково бортики, драбинки і все зроблено у відповідності з найсучаснішими технологіями.

Звичайно, так воно і повинно бути, у всякому разі, якщо ви замовите басейн під ключ «АКВА ПУЛ», то можете на 100% бути впевненими в бездоганній якості і оригінальності роботи. Але що буде якщо додати новизни за допомогою старовини в набридлі інтер’єри?

У Швейцарії відкрили сауну, в якій змінені всі можливі стандарти звичайних басейнів і лазень. На величезній площі були розміщені різні технології нагріву води і її обороту і очищення так, що це дозволило вийти за рамки звичного розуміння подібних інтер’єрів. Швейцарські підприємці вирішили переробити стару пивоварню в Цюріху під басейн і спа, але не звичайні, а стилізовані. Тут немає жодного приміщення стандартного зразка і немає звичних елементів інтер’єру. В основному, тут використано поєднання каменю і дерева.

Басейн не виглядає як прямокутне поглиблення, заповнене водою, а це цілі кімнати з колонними і переходами в інше відділення. Джакузі теж модифіковано. Тут це виглядає як величезні дерев’яні діжки з булькаючої водою.

Є й інше варіант - кімната повністю викладена дрібним кахлем, заповнена водою і підсвічується знизу. Це інший час, епоха сучасних технологій і прогресу. Колір освітлення і рівень води можна змінювати, в залежності від уподобань.

Крім басейнів, тут є і кімнати, де можна відпочити, посидіти з друзями і що-небудь перекусити. Вони так само стилізовані під старовину і задекоровані деревом. Жоден елемент інтер’єру не видає сучасності використовуваних технологій і навіть світильники являють собою старовинні ліхтарі.

Світло тут незвичайне! Візерункові абажури створюють безліч звивистих ліній, падаючих на стіни в певному порядку, хоча на перший погляд все здається дуже хаотичним.