Garfield GO - найкраща гра виставки E3 2017

Судячи з усього, неймовірний комерційний успіх Pokémon Go досі не дає спокою деяким розробникам. З виходом гри минулого літа збільшилася і кількість її клонів. Згодом всі вони, власне як і сам оригінал, втратили актуальність. Але тепер з'явився Garfield Go, що безсоромно копіює не тільки ідею гри, але і назву з логотипом.

На сайте fullandroid вы сможете скачать на свой смартфон или планшет лучшие стратегии, гонки, аркады, экшен, файтинги, приключения и другие игры на Android.

Насправді, багато інтернет-користувачів сприйняли новини про Garfield Go як жарт. Ніхто й гадки не мав, що такий проект дійсно існує. У соцмережах деякі вже запропонували закривати Е3 з багатомільйонними ігровими франшизами і віддати Гарфілду звання кращої гри виставки E3 2017.

Геймплей Garfield Go майже повністю повторює проект від Niantic, тільки замість покемонів тут рудий кіт, а замість покеболів - його улюблена лазанья, пончики і піца. Крім їжі, Гарфілд змушує гравців збирати розкидані монети і комікси з його участю. Все б добре, але рудий кіт постійно з’являється то тут, то там в доповненій реальності, змушуючи вас відправлятися на пошуки.

Напевно, в якості бонусу за такі страждання розробники обіцяють гравцям подарункові карти Amazon, Starbucks, VISA Gift Card і Domino’s Pizza, які також можна знаходити в грі. Але навіть їх отримати не так просто - необхідно першим зібрати чотири частини певної головоломки.

Якщо Pokémon Go вдалося «вистрілити» за рахунок впізнаваності, солідній в минулому армії шанувальників і вдалій ідеї використання доповненої реальності, то Garfield Go у всьому цьому виглядає жахливим плагіатом. Так, фанати Гарфілда ймовірно також існують, але навряд чи комусь буде цікаво годувати постійно голодного кота в доповненої реальності.

А тим часом компанія Zenko Games готує до релізу свій новий мобільний AR тайтл в стилі Pokemon GO, під назвою Diamonist. Це повноцінна фентезійна RPG гра, події якої відбуватимуться в рамках реального світу. Diamonst грунтується на класичних представниках жанру RPG, таких як: Chrono Trigger і Dragon Quest. Але тепер ви будете мати справу з NPC і монстрами пересуваючись по своєму рідному місту. Всередині нас чекає кампанія і PVP режим битви на арені, як в Pokemon GO.

Система поєдинків в Diamonist грунтується не тільки на Pokemon GO і Yo-Kai Watch, але ще і на карткових іграх на кшталт Magic і Hearthstone. Вам належить стратегічно підходити до своїх дій і тактично продумувати кожен крок, інакше провал гарантований.