Volterman: найрозумніший у світі гаманець

Може так статися, що в недалекому майбутньому портмоне і гаманці - предмети, де ми зберігаємо готівкові кишенькові гроші, стануть анахронізмом, так як всі наші розрахунки ми будемо здійснювати грошима електронними. Але, наразі більшість людей змушені їх носити з собою в кишенях і сумках, і, на жаль, про це знають злодії, що полюють на «легкі» гроші.

Коли ви збираєтесь купити чоловічий гаманець на https://empirebags.com.ua/mans/koshelki-vizitnica/kozanue-portmone-koshelki/, насамперед дивіться на матеріал його виготовлення, привабливий дизайн, якість. А тепер уявіть, якби ваш гаманець був настільки розумним, що, опинившись в руках злочинця, міг не тільки повідомити вам і співробітникам правоохоронних органів про своє місцезнаходження, але і продемонструвати фото злодія? Саме такими незвичайними вміннями наділила свій продукт американська компанія Volterman, яка створила смарт-гаманець 21 століття.

По-перше, цей аксесуар вже не просто є шкіряним «сховищем» кишенькової готівки, а має можливості екранного гаджета, який оснащений SIM-картою, може підключатися до точки доступу Wi-Fi, має функцію GPS-позиціонування, і заряджається від електромережі за допомогою бездротового з’єднання або через кабель.

Після покупки портмоне сполучається з вашим смартфоном, набуваючи таким чином нерозривний зв’язок з ним. Коли будь-який з цих предметів десь забувається або крадеться, другий пристрій повідомляє про це господареві, показуючи його місце розташування.

Однак, мабуть, найдивовижнішим оснащенням гаманця Volterman є крихітна вбудована камера. Якщо ваш гаманець входить в режим вкраденого або втраченого предмета, камера автоматично вмикається і починає робити знімки оточуючих осіб і предметів, пересилаючи їх на «спарений» смартфон. Подібним чином, ви зможете не тільки відстежити, де перебуває втрачена річ, але і побачите обличчя злодія. При цьому, функції GPS і відправки фотографій на сервер компанії Volterman не зажадають від вас додаткової оплати, єдине, за що доведеться заплатити - це за користування інтернетом.

Зараз розробники кажуть, що їх інноваційний пристрій вже вміє підключатися до локальних мереж в 98 країнах світу, але в кожній з них, зрозуміло, тарифи за користування інтернетом, різні.

Гаманець Volterman може випускатися в трьох різних розмірах з вбудованими акумуляторами потужністю від 2000 до 5 000 мАг. Їх серійне виробництво заплановано розпочати до кінця цього року, а ціна на такий аксесуар буде стартувати з $ 100.

Думається, що найближчим часом, завітавши до магазину сумок в Києві EmpireBags можна буде придбати цей незвичайний розумний аксесуар.