Куртка модниці: актуальні тренди осінь-зима

Що обов'язково повинно бути присутнім в гардеробі кожної дівчини? Правильна відповідь - куртка. Короткі і довгі, стьобані і на хутрі, приталені і оверсайз - курток багато не буває! Ми розповімо вам, які варіанти жіночих курток будуть особливо популярні в новому сезоні осінь-зима 2017-2018

Холодная пора предъявляет особые требования к одежде, особенно если речь идет о прекрасной половине. Согласитесь, хорошие современные женские куртки  должны быть не только теплыми, но и стильными, комфортными и функциональными. Именно такую одежду предлагает интернет-магазин «PRETA», где представлено широкое разнообразие фасонов, расцветок, дизайнерских инноваций на любой вкус и кошелек.

Мабуть, давно ми не бачили такого різноманіття фасонів і моделей курток в лукбук відомих брендів, як в новому сезоні осінь-зима 2017-2018. Тут і байкерські куртки-«косухи», і ультрамодні куртки- «пілоти», і бомбери, і парки, і пуховики, і «дутиши», і куркі- «оверсайз», і багато інших.

Косухи

Свою назву ця модель отримала за застібку - замок-блискавка по всій довжині, вшитий «по косій», від верхньої точки стегна до протилежного плеча. Косуха в її класичному варіанті шиється з гладкої і м’якої натуральної шкіри, найчастіше чорного кольору. Головні елементи обробки - металеві заклепки і замки, за що куртка і отримала назву байкерської.

Але мода, як відомо, не стоїть на місці, і сьогодні в якості косух нам пропонують і стьобані куртки з непромокаючої тканини, і хутряні курточки, і навіть дублянки. Головне - правильно поєднувати таку куртку з іншими предметами гардеробу. Так, до шкіряної куртки підійдуть джинси, дуту або стьобану косуху можна сміливо носити з звуженими брючками.


Пілоти

Колись в теплих куртках на овечому хутрі хизувалися перші льотчики: на висоті від моторошного холоду рятувала тільки об’ємна, але щільно прилегла товста «пілотка». Сьогодні куртка «пілот» - просто справжній must-have для кожної модниці.

Що відрізняє сучасні моделі від їхніх прабатьків? По-перше, матеріал: сучасні курточки шиються не тільки з натуральної овчини, а й з екологічних штучних замінників. По-друге, колір: зовсім не обов’язково купувати «пілота» природних коричневих відтінків. Навпаки, дизайнери радять розфарбувати похмурі осінньо-зимові пейзажі в яскраві тони: в моді куртки зі штучної овчини пляшкового, ягідного, фіолетового кольорів. Ну і по-третє, силует: наймодніші курточки підкреслюють фігурку, м’яко облягаючи в потрібних місцях. І головне - зверніть увагу на довжину: найцікавіші моделі всього на кілька сантиметрів нижче лінії пояса, так, щоб ремінець по низу курки припав саме на талію.


Бомбери

Ось уже кілька років куртки-бомбери на піку моди, і новий сезон не став винятком. Головна їхня перевага - комфорт. М’які, в міру об’ємні, з мінімумом декоративних елементів, вони заслужено користуються славою одного з найпопулярніших предметів молодіжного гардероба.

Бомбери нового сезону відрізняє забарвлення - особливою любов’ю у дизайнерів користується квітковий принт. Хочете виглядати супермодно? Придбайте курку-бомбер з візерунком з пишних рожевих бутонів або фантазійних квітів.


Парки

А ви знали, що в жіночий гардероб парка потрапила з чоловічого? Так, спочатку ця курка створювалася в якості альтернативи дафлкот і пуховику, проте її безперечні переваги не дозволили парку довго залишатися в тіні інших моделей. І сьогодні парка - один з найпопулярніших варіантів верхнього одягу для холодної зими.

На що звернути увагу при виборі модної парки для сезону осінь-зима 2017-2018? На підкладку. Найактуальніші моделі парок відрізняє непомітний практичний верх і розкішний «низ» - верхня, зовнішня частина зшита з щільної бавовняної тканини оливкового або темно-сірого кольору, а підкладка радує око розкішним яскравим кольором. Особливим шиком буде підкладка з хутра - натурального або штучного, не настільки важливо, головне, щоб він був пофарбований в червоний, насичено-синій, гірчично-жовтий, смарагдово-зелений.


Пуховики

Різноманітність пуховиків, щедро пропонованих на вибір всім модницям, заслуговує на окрему статтю. Але якщо коротко, то в моді пуховики з поперечними рядками-стежками, середньої - трохи вище коліна - довжини і з великими кишенями. У моді як і раніше яскраві відтінки - адже понура сіра осінь і одноманітно-біла зима гостро потребують бризках фарб.