AVON - ваш унікальний шанс до фінансового успіху

У світі сучасної косметики легко можна заплутатися. Перед очима постійно миготять новинки індустрії. Одним з лідерів міжнародної косметики по праву вважається AVON. Існує досить велика кількість цікавих сайтів, присвячених продукції цієї фірми.

Щоб бути в курсі всього нового від цього виробника, потрібно пройти нескладну процедуру, після якої вам буде дана можливість отримувати привабливі знижки на продукцію. Також реєстрація в Avon дає можливість отримувати розсилку цифрових каталогів з новинками і ходовими позиціями цього виробника косметики і парфумерії.

Зручність користування системи ви оціните з перших днів роботи. На додаток ви отримуєте привілейовану позицію в отриманні вичерпної онлайн консультації. Крім усього іншого, AVON надає можливість заробітку на продажу косметики на партнерських умовах. До речі, найбільш успішні продавці відкривають свої окремі офіси з продажу фірмового косметики.

При первинній реєстрації ви отримуєте приємний презент. Далі приємності не закінчуються. Згодом ви будете отримувати пробники новинок для отримання точної та вичерпної інформації про запах і якість пропонованої косметики.

Компанія надає дві можливості для співпраці. Перша - стати офіційним представником. Друга, більш відповідальна, - працювати координатором. Представник має певний фіксований відсоток з продажів. Координатор контролює роботу всіх продавців певного торгового кластера.

На відміну від багатьох підробітків, компанія AVON не вимагає початкового внеску. Від представника потрібно лише певні знання в асортименті і активність продажів, а, як відомо, без необхідної праці, заробити гроші, практично, неможливо.

На початку будь-якого підприємницького шляху чекають деякі труднощі, але колектив компанії завжди радий прийти на допомогу у вирішенні цих питань. Більш досвідчені співробітники завжди можуть підказати деякі тонкощі продажів. У глобальному сенсі компанія виробляє щорічні семінари і тренінги з просування свого продукту.