Утепляємся на зиму: модні спідниці з драпу і вовни

Перші заморозки диктують нові правила гардеробу: тим, хто не хоче розлучатися зі спідницями і сукнями, пора змістити акцент на більш теплі тканини і драпірування. Цієї осені особливо популярні спідниці з драпу і вовни: затишні і елегантні, вони підкреслюють жіночний стиль без ризику для здоров'я. Фасони при цьому можуть бути різними, головне, щоб спідниця була теплою і зручною.

Спідниця-олівець

Традиційно популярний в холодну пору року силует, спідниця-олівець в цьому сезоні відрізняється яскравістю та оригінальністю оздоблення: то ефектний виріз від стегна, то аплікація з квітковим принтом, то оборки з хутра і мережива. Ця пряма і вузька спідниця на зиму довжиною трохи нижче коліна універсальна і підходить до будь-якого стилю і для будь-якого приводу. Вечірній варіант відрізняється більшою яскравістю і вибором відповідної тканини: шерсть в даному випадку можна замінити щільним оксамитом, крепом або драпом, обробленим мереживом. Найпопулярніші відтінки сезону для спідниці-олівець - класичні чорний і сірий, а також модні сьогодні червоний, гірчичний, цегельний і теракотовий.


Спідниця-трапеція

Теплим спідницям на зиму з вовни і драпу особливо пасує форма трапеції або розкльошені силует зі складками. По-перше, спідниці-трапеції йдуть практично до будь-якої фігури: вони однаково ефектно сидять і на високих, і на мініатюрних дівчатах. По-друге, їх можна сміливо носити як в офіс, так і на вечірку: при певному виборі аксесуарів і топа вони здатні в секунди перевтілюватися з консервативного способу в урочистий. Цієї зими спідниці-трапеції будуть прикрашені монохромними принтами, кліткою і смужкою, а також текстурними візерунками на однотонній тканині. Вовняні спідниці-трапеції можуть мати складки.


Міді зі складками

У холодну пору року багато хто воліє носити довгі спідниці, однак цієї осені на місце максі прийшла нова, більш цікава довжина. Власне, складки популярні не тільки на спідницях-трапеції, а й на вовняних спідницях-міді, що тріумфально повернулися в моду цієї осені. Спідниці 2018 відрізняє елегантна міді-довжина, яка повертає до культових жіночих образів 1970-х, яка ідеально поєднується з зимовими матеріалами на зразок шерсті і драпу - складки більш помітні, а щільна тканина зігріває в негоду.

Гідне доповнення до осінньо-зимового гардеробу 2017-2018 - міді-спідниця з ангори. М’яка шерсть додає образу додатковий затишок і дозволяє грати з барвами від нейтрального до найяскравішого.


З чим носять вовняні спідниці цієї осені? Крім класичних тандемів з приталеним блейзером, водолазкою під горло або сорочкою пропонуються більш сміливі і авангардні: наприклад, светр-оверсайз грубої в’язки, світшоти з яскравою аплікацією, лого або блейзер з акцентованими плечима.

Вовняним спідницям дуже йдуть шкіряні жакети і бушлати на дерев’яних ґудзиках, а також високі лаковані чоботи на плоскій підошві або замшеві ботільни. Для вечора вовняну спідницю можна доповнити напівпрозорої блузою з мережива або шифону, а також топом з обробкою металік.

Дім модного одягу http://sk.house/ пропонує широкий асортимент стильних, комфортних спідниць, суконь, комбінезонів, сорочок, пальто, кардиганів, іншого якісного жіночого одягу і аксесуарів по доступній вартості.