Doorbot: розумний домофон-дворецький

Уявіть ситуацію, що ви дивитеся свій улюблений серіал або найважливіший футбольний матч сезону. А тепер додайте до цього всього, що саме в той момент, коли настає розв'язка всього серіалу, або нападаючий команди, за яку ви вболываєєте, тріймфально біжить до воріт суперника з м'ячем, до вас в двері дзвонять друзі.

Вам належить зробити досить важкий вибір, чи не так? Однак тепер, після придбання «розумного» домофона Doorbot, ви зможете з легкістю уникнути подібних ситуацій, адже він запросто замінить вашого особистого дворецького.

Такий пристрій постійно напоготові - він завжди стежить за тим, що відбувається зовні - якщо до вас хтось подзвонить в двері, то автоматично включиться камера і ви зможете побачити, хто конкретно стоїть за дверима. Зробити це можна буде навіть за допомогою того ж телевізора, або смартфона - камера буде передавати якісне зображення, і ви зможете за допомогою звичайного пульта здійснювати необхідні дії: почути гостей, побачити обличчя, дізнатися, чого хочуть ваші гості, відкрити двері або не відкривати - за потребою. А от монтаж такої розумної системи варто довірити досвідченим спеціалістам, ось тут http://absolut-automatik.kiev.ua/cat79-domofoni можна зробити замовлення.

З введенням у себе вдома такої системи, ви не пропустите і не примусите чекати жодного відвідувача, навіть якщо будете перебувати в гаражі або ванній кімнаті. До того ж, ваш «дворецький» сповістить вас про прибуття гостей з допомогою вашої ж улюбленої мелодії, яка заграє саме в тій кімнаті, де перебуваєте ви - або в прилеглій кімнаті. Додайте до цього систему multiroom - вона правильно розподілить звук по всьому простору будинку для того, щоб ви точно почули оповіщення про прихід гостей.

В ході роботи цієї системи ви зможете налаштувати музику саме ту, яку ви хотіли б чути кожен день - до того ж, для кожної кімнати можна встановити свій «рингтон» (для спальні - більш тихий і спокійний, для кухні - завзятий і веселий). Більш того, ваш «розумний» дворецький може самостійно справлятися з цими функціями - адже він має функцію автовідповідача. Відвідувач під час вашої відсутності зможе залишити повідомлення, яке ви прослухаєте по поверненню. Попередньо система ретельно зафіксує обличчя і фігуру вашого гостя для більш точного визначення особистості.

Дуже багатьом людям сподобалася функція переадресації виклику з дому на ваш мобільний телефон. Якщо ви відпочиваєте з друзями, а до вас в гості хтось прийшов, на ваш телефон прийде ммс-повідомлення з фотографією гостя і аудіозаписом його послання. Якщо ж це гість, якого дійсно необхідно пропустити в будинок, то за допомогою того ж мобільника ви зможете дозволити людині зайти в будинок і закрити за нею двері. Відеокамера з особливою ретельністю зафіксує всі її переміщення в будинку на всякий випадок.

Система автоматичного «дворецького» Doorbot надійно простежить за збереженням ваших речей і станом будинку під час вашої відсутності. Камера автоматично зробить фотографії або створить відеозаписи всіх тих, хто з’являвся поруч з будинком, натискав на кнопку дзвінка або стукав у двері, ще й обов’язково зафіксує дату і точний час події.