Acer випустила найпотужніший ігровий ПК сучасності

Компанія Acer представила ігровий ПК Predator Orion 9000, який назвала «найпотужнішим ігровим ПК на сьогоднішній день», пише ресурс The Verge. Видання зазначає, що, крім визначних характеристик новинки, на аудиторію справили сильне враження коліщатка, якими корпус ПК обладнаний для зручності пересування - на манер валізи.

Predator Orion 9000 надійде в продаж в Північній Америці в грудні за ціною від $ 1999. У листопаді він стане доступний в Європі, країнах Близького Сходу і Африки за ціною від 1999 євро. До речі, якщо ви бажаєте купити компютер недорого і з хорошими характеристиками, ознайомтесь з вигідними пропозиціями від компанії IT-BLOK.

Технічні особливості

Апаратною основою для Predator Orion 9000 послужив 18-ядерний і 36-потоковий процесор Intel Core i9 Extreme Edition. ПК має до 128 ГБ оперативної пам’яті типу DDR4 в 4-канальному режимі. Користувач може встановити до чотирьох відеокарт AMD Radeon RX Vega, або ж дві NVIDIA GeForce GTX 1080Ti в режимі SLI.

Корпус виконаний у формі піраміди.

У ПК передбачено рідинне охолодження, також всередині корпусу є місце для установки до п’яти 120 мм кулерів. Завдяки кулерам потоки повітря будуть переміщатися між так званими термальними зонами, на які простір корпусу розділено за технологією Acer IceTunnel 2.0. У кожної зони є свій тунель для повітряного потоку, котрий витісняє тепло. Частина повітряного потоку перенаправляється до задньої частини лотка материнської плати для охолодження пристроїв зберігання.

Для підключення периферійних пристроїв передбачено два порти USB 3.1 Gen 2 - один типу C і один типу А. Також є вісім портів USB 3.1 Gen 1 - один типу С і сім типу А - і два порти USB 2.0 типу A. Predator Orion 9000 підтримує в цілому три слота M.2 для збільшення потужності ПК, і чотири слота PCIe x16 для розширення відеокарт.

Спеціально для Predator Orion 9000 компанія розробила монітор Acer Predator X35. Він надійде в продаж в I кв. 2018 г. Це 35-дюймовий дисплей зі співвідношенням сторін 21: 9 і кривизною 1800R. Він має дозвіл 3440 x 1440 пікселів, що відповідає стандарту WQHD. За контрастність і динамічний діапазон відповідають технології NVIDIA G-SYNC, Acer HDR Ultra і технологія квантових точок.

Розширене світлодіодне локальне затемнення в 512 індивідуально контрольованих зонах дозволяє дисплею вибірково світитися на окремих ділянках. Технологія Acer BlueLightShield дає можливість користувачеві контролювати викиди синього світла, для цього потрібно вибрати один з чотирьох фільтрів в меню. Панель Premium VA забезпечує кут огляду до 178 градусів по горизонталі і по вертикалі. Технологія Dark Boost відповідає за відображення дрібних деталей в умовах слабкої освітленості.