Інтернет-ресурс Besure.com.ua - все, що потрібно знати про страхування

Я, як і більшість наших співвітчизників, абсолютний профан в страхуванні. Тому всю інформацію доводилося шукати в інтернеті.

Мені пощастило наштовхнутися на інтернет-ресурс Besure.com.ua, на якому представлені кращі страхові компанії України.

Це дуже зручний і простий в користуванні сайт навіть для невпевнених користувачів. Прописавши в пошуковому рядку Besure.com.ua і зайшовши за посиланням, ми відразу потрапляємо на головну сторінку, де можна познайомитися зі страховиками в режимі онлайн: стаж роботи, страхові продукти, адреси найближчих офісів і телефони. Мені було цікаво почитати про компанію «Уніка», тому що автострахування ОСАГО і КАСКО я оформляв саме там. Страхові агентства зібрані в список, де можна вибрати все, що цікавить страховика.

Як на мене, такий опис компанії більш ніж докладний. Тут не тільки представлений список страхових пропозицій, але і дана коротка інформація про них. Звідси я дізнався про можливість розрахувати вартість страховки до того, як купити страховий поліс. Виявляється майже всі СК на своїх сторінках мають спеціальний калькулятор, який робить розрахунок.

Творці сайту передбачили дуже зручну опцію: вибрати необхідне вам страхування в списку ліворуч і сайт видасть список компаній, який надає подібні послуги. Наприклад, вас цікавить страховка авто, вибираємо однойменну послугу і отримуємо список СК.

Також на сайті можна побачити рейтинг страхових компаній, який допоможе зробити вибір тим, хто ще не визначився. Крім, переліку страховиків тут розписано як саме складався рейтинг, а також підготовлені ТОПИ в тих чи інших галузях. Besure.com.ua розповість про кращих представників страхування КАСКО, ОСАГО, здоров’я і життя.

Сайт Besure.com.ua буде корисний як застрахованим людям, так і тим, хто тільки обирає компанію.