Стильні рослинні вишивки Сари К. Беннінг

Американська художниця Сара К. Беннінг (Sarah K. Benning) в своїх стильних вишиванках представляє кімнатні рослини в інтер'єрах середини минулого століття. Кожен твір починається як ілюстрація, де уявні образи змішуються з зображеннями реальної колекції рослин з її домашнього саду.

Беннінг своєрідно інтерпретує традиційні методи рукоділля, розробивши власну оригінальну техніку. Творчий процес над картиною починається зі створення малюнка олівцем прямо на тканині. Потім починається ретельне промальовування елементів, де художніми пензлями є швейні голки, а фарбами - кольорові нитки.

Її вишивки - справжні витвори мистецтва, в яких завдяки надзвичайній деталізації сцен відтворена атмосфера дому її коханої бабусі. До речі, в інтернет-магазині ЕТНОБАРВИ ви можете купити заготовку для вишиванки, там є дійсно чудові, оригінальні роботи, в такому одязі ви будете виглядати неперевершено!

Американка Сара К. Беннінг - нещодавня випускниця школи Художнього інституту Чикаго в області волокон і матеріалознавства. А ось захоплення вишиванням почалося, за її зізнанням, «майже випадково», коли вона шукала засіб для релаксації. В даний час вона ділить свій час між Балтімором і іспанською Меноркою, де знаходиться її нова студія.

Сара колекціонує квіти в горщиках, кристали і мінеральні утворення, її захоплюють види моря і чергування фаз Місяця. Ці теми також знаходять своє місце в композиціях.

Вона частеньео оновлює свої сторінки в Instagram і Facebook, де має численних підписників. Готові роботи, карти і патчі можна придбати в інтернет-магазині на сервісі Etsy, який щомісяця поповнюється новими шедеврами талановитої рукодільниці.