Для ледачих і втомлених: шафа, яка сама розвішує одяг

Якщо вам не подобається розвішувати одяг в шафі, але при цьому не хочеться і постійно там копатися в пошуках потрібної речі, то спеціально для вас з'явилася унікальна «автоматична шафа» ThreadRobe. Керована через мобільний додаток, ця смарт-шафа не тільки сама акуратно розвісить всі предмети гардероба на плечики, але навіть допоможе грамотно скомпонувати наявний одяг.

Коли ви вперше кладете одяг в шафу, на нього потрібно наклеїти невелику наклейку, сфотографувати її і залишити про неї базову інформацію в додатку. Після цього весь одяг можна кидати в нижню частину шафи, звідти її забере і акуратно розвісить спеціальний маніпулятор.

За допомогою програми ви можете подивитися, як ваші речі можна компонувати, крім того при здійсненні покупок ви можете використовувати додаток, який підкаже, чого вашому гардеробу може не вистачати.

Як повідомляється, буде випущено дві моделі ThreadRobe: на 100 і 200 предметів гардероба. Втім, такі речі, як взуття, ремені, сумки, важкі пальто і мережива в шафу класти не можна.

Ціна “молодшої” моделі такої розумної шафи при оформленні замовлення становить 3,250 доларів. Планована роздрібна ціна складе 4000 доларів. А ось хороші меблеві ручки і іншу якісну фурнітуру можна вигідно придбати в інтернет-магазині deks.ua.

Помітно спростить життя сучасної людини, що вічно кудись квапиться і ще одна розумна шафа - LG Styler. Досить на недовгий час повісити піджак або сорочку в шафу, і річ немов щойно з пральної машинки, та ще висушена і випрасувана! Функція Quick Refresh обробляє одяг за допомогою пари, а Moving Hanger при цьому ще й злегка струшує її, щоб розрівняти складки. Розумна шафа LG Styler зв’язується зі смартфоном і, якщо з речами щось не так, ви відразу ж отримаєте повідомлення і за допомогою спеціального додатку зможете дистанційно керувати всіма функціями пристрою.

Гаряча пара не зашкодить тканину, і вона не сяде від надмірно високої температури - спеціальний тепловий насос простежить за цим.

За допомогою функції Odor Removal можна позбутися від неприємних або недоречних запахів, наприклад, від їдкого гару згорілих в багатті полін, так що тепер в похід необов’язково надягати старий одяг, який «не шкода». Речі до того ж будуть виділяти легкий аромат, можна навіть вибрати один з двох, під настрій.

Програма Easy Pants Crease Care - сюрприз для тих, хто так і не навчився вигладжувати стрілки на брюках. Варто повісити штани в спеціальний кейс на дверцятах LG Styler - і через півгодини можна виймати їх ідеально випрасуваними. Завдяки технології TrueSteam можна продезінфікувати, скажімо, дитячі речі або іграшки - LG обіцяє рятування від 99,9% бактерій.