Наlо - візитна картка майбутнього

У діловому світі, як правило, процедура з обміну візитівками є незмінним атрибутом і є обов'язковою частиною ділового етикету. Тому у більшості бізнесменів, що ведуть свою справу активно, і які в процесі бізнесу зустрічаються з безліччю як потенційних клієнтів, так і партнерів, за рік збирається досить об'ємна "колекція" візитівок, що не вміститься ні в одну візитницю, і навіть якщо носити їх з собою в спеціальній ємності, то знайти потрібну Вам картку буде справою досить важкою.

Однак, технічні прогрес не стоїть на місці, і розвиває не тільки якісь інноваційні галузі, а й повсякденні і необхідні гаджети. Саме завдяки розвитку комп’ютерного напрямку, в нашому житті почали з’являтися все більше і більше комп’ютерних пристроїв, які суттєво полегшують нам побут.

Взяти, для прикладу, той же самий мобільний телефон. Спочатку він виконував виключно функцію телефону, проте з часом він перетворився на багатофункціональний гаджет, який поєднує в собі функції не тільки телефону, але ще і фотоапарата, і фотокамери, і GSM-навігатор, а так само ігрової консолі, записної книжки і багато іншого. При цьому сучасні мобільні телефони можуть бути абсолютно різних розмірів, які ніяк не впливають на їх зміст, а сам розмір залежить виключно від бажання користувача мати великий або ж маленький екран.

Або ж друкарська справа. Колись вона полягала в примітивному наборі кліше, сучасний же цифровий друк, представлений, для прикладу, тут друкарнею HQ Print поєднує у собі найкращі інноваційні розробки, здатний виробляти любого формату і якості друковану продукцію.

В якості продовження цієї тенденції по уніфікації речей, можна розглядати візитницю Halo. Цей гаджет стане Вашим порятунком від необхідності тримати при собі величезну кількість візитних карток, або ж заводити для них об’ємні візитниці, швидше за схожі на книги.

Halo - це прототип візитної картки майбутнього, яка так само ще є і візитницею. Не буде необхідно її віддавати своєму діловому партнерові або ж людині, якій Ви захочете залишити свої ділові контакти і координати, для цього буде цілком достатньо доторкнутися своїм девайсом до девайсу іншої людини і вони обміняються один з одним контактними даними по бездротовому протоколу.

Крім функції своєрідної електронної візитки, Halo буде так само виконувати функцію і по зберіганню інформації з візиток Ваших ділових партнерів або ж просто необхідних Вам людей. Причому кожну зі збережених в пам’яті Halo візиток можна буде переглянути в її оригінальному дизайнерському виконанні, як було задумано її власником.