Стартували продажі ігрового ноутбука з вигнутим екраном Predator 21 X

Компанія Acer оголошує старт продажів найочікуванішого пристрою - першого в світі ігрового ноутбука з вигнутим екраном Predator 21 X. Ця флагманська модель не має собі рівних і створена для захоплених геймерів і справжніх цінителів інновацій.

Любий ноутбук, яким би він не був якісним, з часом потребує ремонту. Це досить відповідальне завдання, а тому варто його довірити лише досвідченим спеціалістам. На сайті notebookOFF.net ви дізнаєтесь про сервісний цент “Ноутбукoff”: повний перелік і специфіку надання послуг, переваги цієї компанії, тарифи, контактні дані.

Вперше в світі ноутбук оснастили вигнутим 21-дюймовим IPS-дисплеєм з роздільною здатністю 2560 x 1080 частотою оновлення 120 Гц. Завдяки підтримці технології NVIDIA® G-SYNC ™ зображення на зігнутому екрані незмінно чітке, а всі рухи і переходи виконуються плавно і без затримок.

У ноутбуці реалізована технологія відстеження рухів очей Tobii, що дозволяє повністю зануритися в те, що відбувається на екрані і оцінити всі переваги гри. Завдяки тому, що Tobii підтримується значною кількістю ігор (більше 45), в тому числі і найсвіжішими тайтлами, такими як Assassin’s Creed Origins, Elite: Dangerous, Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands і WATCH DOGS 2 ™, улюблена гра буквально підлаштовується під рух ваших очей. Наприклад, геймер може відстежувати противника, цілитися і йти в укриття, лише подивившись на потрібний об’єкт. Це абсолютно новий рівень взаємодії!

Під зігнутим капотом цієї жвавої машини потужний “двигун”, який тільки і чекає можливості продемонструвати свою міць. Дві графічні карти NVIDIA® GeForce® GTX 1080 в режимі SLI і відмінно процесор Intel® Core ™ i7-7820HK 7-го покоління забезпечують виняткову продуктивність в абсолютно будь-яких додатках. Широкий спектр можливостей Predator 21 X підтримують чотири роз’єми пам’яті DDR4-2400 з сумарним об’ємом до 64 ГБ, до чотирьох твердотільних накопичувачів місткістю 512 ГБ в конфігурації RAID 0 (включаючи два твердотільних накопичувача NVMe PCIe, які в 5 разів продуктивніше аналогічних моделей SATA) і жорсткий диск ємністю 1 ТБ зі швидкістю обертання 7200 об / хв.

За допомогою функції Killer DoubleShot ™ Pro пристрій автоматично визначає більш швидкий варіант мережевого підключення (бездротове або Ethernet) і відповідно розподіляє трафік: швидкісний інтерфейс призначається для даних з високим пріоритетом, а другий шлях використовується для стандартних потоків. Таким чином, найбільш важливі дані безперебійно передаються по самому швидкому і надійному каналу. Порт USB Type-C з інтерфейсом Thunderbolt ™ 3 забезпечує передачу даних зі швидкістю 40 гігабайт в секунду.

Для захисту ноутбука від перегріву під час особливо захоплюючих ігор передбачена система охолодження, що складається з п’яти вентиляторів, включаючи три вентилятора AeroBlade ™ з ультратонкими металевими лопатями і 9 теплових трубок (heat pipe). Ефективному відведенню тепла сприяє і технологія Acer DustDefender, яка, до того ж, перешкоджає накопиченню пилу всередині системи охолодження. А додаток Acer CoolBoost дозволяє регулювати потужність обдування для додаткового охолодження під час особливо інтенсивних змагань.

Повнофункціональна механічна клавіатура з перемикачами Cherry® MX Brown підтримує настройку підсвічування з можливістю вибору з 16,7 млн ​​кольорів для кожної клавіші. При бажанні користувач може замінити чорні ковпачки клавіш W, A, S, D на сині, використовуючи набір додаткових аксесуарів з комплекту поставки. А якщо зняти і перевернути додаткову цифрову клавіатуру, у вашому розпорядженні виявиться сенсорна панель Precision Touchpad.

Щоб підсилити враження від ігор, ноутбук Predator 21 X оснастили трирівневою акустичною системою з окремими каналами для високих, середніх і низьких частот. Чотири вбудованих динаміка (два для верхніх і два для середніх частот) і два сабвуфера забезпечують повнодіапазонне звучання з Hi-Fi якістю.