MTG Dental Camera дозволить відвідувати стоматолога заочно

Що відбувається, коли у вас раптово починає боліти зуб? Давайте-но вгадаємо: у всякому разі ви точно відразу же не записуєтеся до стоматолога. А замість того починаєте шукати в інтернеті опис симптомів і гадати на кавовій гущі, а що ж це може бути. Адже ніхто не любить походи до дантиста. От, якби можна було отримати консультацію заочно. Хороша новина: можна! Адже для цього розумні люди створили спеціальний сервіс - «дистанційного стоматолога».

Болять зуби, а ви не знаєте, де знайти хорошого спеціаліста? З цим не варто зволікати, а відразу звертатись до медично-косметолгічного центра  Н-Лайт, саме в цій стоматології ви швидко, якісно, безболісно, і без лишніх переплат позбавитесь любих зубних проблем.

Для всіх, хто з дитинства боїться стоматологів, а так само численних іпохондриків, і просто людей, котрим хронічно не бракує часу у нас є хороша новина: тепер стежити за здоров’ям зубів і навіть відвідувати стоматолога можна заочно. А все завдяки революційній розробці під назвою MTG Dental Camera.

Вона складається з двох частин: мініатюрної HD-камери з кільцевим світлодіодним спалахом, а також спеціального додатку. Користуватися новинкою просто. Як тільки щось в порожнині рота почне вас турбувати, потрібно взяти камеру (завдяки довгій ручці її дуже зручно тримати) і буквально помістити її в рот. Точніше, до місця передбачуваної проблеми. Натискаючи кнопку, ви робите знімок. І вже через кілька секунд можете милуватися фотографіями своїх зубів у високій роздільній здатності.

А далі все ще цікавіше. Завдяки однойменному додатку ви можете вибрати стоматолога зі списку підключених до сервісу. І відіслати йому знімок своєї проблеми. Доктор же, в свою чергу, залишить коментар: передбачуваний діагноз, необхідність відвідування кабінету негайно або дату рекомендованого візиту.

А ще за допомогою програми можна оцінити, як буде виглядати ваша посміхаючись після професійного чищення або відбілювання. Так, про всяк випадок.

А ось ще один приклад дистанційних стоматологічних послуг. Компанія SmileDirectClub вирішила позбавити клієнтів від необхідності відвідування ортодонта для виправлення поганого прикусу. Завдяки її розробці випрямити зуби можна не виходячи з дому.

Ось як це працює. Спочатку ви заповнюєте поля, які називаються «оцінкою посмішки», це питання про стан ваших зубів і ясен. Потім отримуєте зліпок щелепи або її 3D-модель в одному з мобільних магазинів SmileDirectClub. Ортодонт дистанційно встановлює план лікування. Після цього вам починають надсилати щомісячний набір зубних кап. До кінця призначеного лікування ви отримаєте від SmileDirectClub фіксатор з інструкцією, як правильно носити його і доглядати за ним.

SmileDirectClub стверджує, що її система може випрямити зуби на 30% швидше, ніж традиційні капи. За шість місяців компанія збільшила виручку на 550% і зробила 300 тисяч «оцінок посмішки».