Унікальний навантажувач, якому не потрібен оператор

Багатьом водіям вантажного транспорту відома проблема очікування черги, коли на якомусь складі всі вилочні навантажувачі зайняті роботою, і складські співробітники не в змозі здійснити завантаження / розвантаження товару з машини вчасно і швидко. Через такі зволікання іноді водій і вантажівка можуть простоювати годинами, втрачаючи терпіння і час.

https://silbud.ua/uslugi/arenda-tehniki/pogruzchiki/

Щоб вирішити цю проблему, відомий австрійський виробник складської спецтехніки та кранів-маніпуляторів компанія Palfinger створила складаний самохідний транспортований навантажувач, який можна завжди возити з собою.

Цей компактний пристрій називається навантажувальним візком Сrayler BM 154, і виглядає, як зчленована чотириколісна платформа з гідравлічним приводом на всі колеса. Він не має операторської платформи, і управляється дистанційно.

Основне призначення Сrayler BM 154 - проведення вантажно-розвантажувальних робіт без залучення вантажників і вантажної техніки, що скорочує час завантаження / розвантаження, і дає можливість здійснювати ці процеси буквально на дорозі, наприклад, при перевантаженні, якщо сталася аварія або поломка вантажівки, чи причепа.

Можливості цього унікального і єдиного в своєму роді навантажувача вражають, адже, незважаючи на свої досить скромні габарити, різні його модифікації можуть мати вантажопідйомність від 1500 кг до 2100 кг. При цьому, сам пристрій, що володіє вагою трохи менше півтора тон, може дуже компактно складатися, і транспортуватися в складеному стані, прикріплений або до задньої частини вантажівки, або поміщений у ящик між його осями. Транспортований таким чином Сrayler BM 154 зможе завжди супроводжувати вас у дорозі прямо до місця його експлуатації.

Оснащений 34,4-сильним (25,3 кВт) дизельним двигуном LDW 1003, цей пристрій дуже маневрений - для здійснення повороту він як би «ламає» передню частину напіврами. А ось для того, щоб уміститися в ящик між осями, складає свої робочі органи на шасі, стаючи майже наполовину меншим.

Максимальна висота його завантаження становить 2850 мм при 600-мілліметровому центрі тяжіння. І такий складний самохідний автонавантажувач наділяє водія вантажівки повною незалежністю від зайнятості вантажників на складах, адже куди б він не приїхав, у нього завжди є в наявності своя техніка для проведення розвантажувальних робіт.