У Китаї завершується будівництво унікального готелю в покинутому кар’єрі

Китайці, в черговий раз, змушують весь світ говорити про себе. Підходить до завершення будівництво грандіозного готелю Songjiang InterContinental в околицях Шанхая. Одна тільки локація цієї будови викликає непідробний інтерес, адже вона розташована в кар'єрі глибиною 90 метрів. Майже весь готель розташується нижче рівня землі. На поверхні буде тільки два рівня, а ще два сховаються під водою. Уже практично готовий головний корпус готелю, а через півроку він відчинить свої двері відвідувачам.

Лучшая в Одессе гостиница возле моря приглашает на отдых! Пятизвездочный отель NEMO - это идеальное сочетание безупречного сервиса, домашнего уюта, развлечений на любой вкус и доступной стоимости.

Songjiang InterContinental розрахований на 380 номерів. Також на території готелю побудована вся необхідна інфраструктура для відпочинку і ділових зустрічей. Клієнти зможуть відвідати спа-курорт, випробувати гострі відчуття, відправившись на банджі-джампінг. Конференц-зал розрахований на 1000 чоловік. Дивувати відвідувачів будуть водоспадом, який буде стікати прямо по поверхні будівлі.

Невідомо, кому прийшла в голову думка побудувати готель в кар’єрі, але, судячи з попередніх зображень, він ідеально впишеться в природний ландшафт. Створюється враження, що готель знаходиться посеред величезного мальовничого озера, куди ніколи не долинуть звуки галасливих мегаполісів. Так воно і є насправді, оскільки концепція підводного готелю в Китаї - бути ближче до природи, при цьому створювати для туристів найкомфортніші умови відпочинку.

Ось як це місце виглядало у 2012 році, коли було дано старт будівництву.

Підводний готель в Китаї Intercontinental Shimao Wonderland Shanghai має 19 поверхів, частина з яких знаходиться на звичайному рівні, а інша - під водою. На надземних поверхах відпочиваючі можуть милуватися панорамними видами на каньйон і озеро, обідати в розкішних ресторанах і розслаблятися в лобі-барах. Спустившись вниз, гості готелю в буквальному сенсі потрапляють в підводний світ і можуть спостерігати за його мешканцями і непередаваними пейзажами прямо з власних апартаментів або влаштувавшись в джакузі спа-центру, а також на шезлонгах поруч з басейнами.

Панорамні вікна в номерах і обідніх залах нижнього рівня досягають у висоту кількох метрів, створюючи непередавані відчуття перебування під водою. Всього в підводному готелі в Китаї налічується 380 номерів, і кожен з них відповідає всім вимогам розкішного п’ятизіркового готельного комплексу. Для проживання можна вибрати апартаменти як на верхньому рівні, так і ті, які знаходяться під водою. Підводні номера мають підвищену безпеку і абсолютно комфортні, незважаючи на незвичайне розташування.

Варто відзначити, що Songjiang InterContinental вже назвали одним з найбільш екологічно чистих готелів Китаю. Новітні технології дозволять використовувати сонячну і геотермальну енергію. Очікується, що готель в кар’єрі відчинить свої двері вже в травні 2018 році. Ціни на проживання в підводному готелі в Китаї починаються від 250 EUR на добу.