Ноу-хау в виробництві сейфів 2017

Компанія Buben & Zorweg, відома як виробник високоякісних футлярів для годинників, представила оригінальний сейф Object of Time One-77. У його створенні також брали участь співробітники Aston Martin, популярного автомобільного бренду. Виробники планують виготовити всього 77 таких сейфів, при цьому 20 примірників вже замовлені.

Новий сейф Object of Time One-77 відрізняється досить футуристичним дизайном - зовні він нагадує величезний сабвуфер. На передній панелі сейфа розміщені годинники різних розмірів і заховані невеликі скриньки. Всі циферблати, до слова, налаштовані на різні часові пояси.

Центральна панель виконана в чорному кольорі, бічні - в сірому. У зовнішньому вигляді сейфа можна знайти схожість і з панелями приладів сучасних автомобілів. Ймовірно, це вплив дизайнерів Aston Martin.

Всі металеві деталі блищать поліруванням, внутрішні дерев’яні поверхні покриті лаком. Оригінальний сейф від Buben & Zorweg не назвеш маленьким - його висота 1 м 77 см. Він стане відмінним доповненням до сучасного інтер’єру, буде чудово виглядати в просторому кабінеті. До того ж, в ньому можна зберігати речі, без яких не обійдеться жодна успішна людина.

За словами розробників, сейф Buben & Zorweg призначений для справжнього чоловіка, який багато чого досяг у житті. Цей предмет інтер’єру не тільки цікаво виглядає, але і відрізняється багатофункціональністю. Усередині сейфа можна знайти окрему скриньку для зберігання ювелірних прикрас, тримач для годинника з автопідзаведенням (ці розумні тримачі можуть самостійно заводити годинник). Є в сейфі і х’юмідор, в якому підтримується ідеальна вологість для збереження сигар. Не обійшлося і без технологічного оснащення - в сейфі розташовується вбудована акустична система з док-станцією для iPod. Так що недарма сейф схожий на сабвуфер. Щодо ціни, то вона становить 64 тис. євро. 

Дійсно, дороге задоволення, не по кишені простому обивателю. Втім, на сайті українського виробника сейфів http://seifik.com.ua в Києві, вже теж можна купити сейфи в машину, сейфи для ювелірних прикрас, сейфи для грошей.

Раніше ніхто ніколи не чув про такі засоби безпеки документів та грошей. Але автомобільні сейфи - це є насправді розумне рішення, особливо для таксі, для дальнобійників. Водій вже не мусить боятися за готівкові гроші в авто - вони через спеціальний отвір складаються протягом дня і надійно сховані в сейфі, який вмонтували в багажник або в підлокітник. Ще зручніше хозяїну, який в кінці дня забирає касу, адже доступ до грошей має тільки він. Хіба не зручно?

Зовсім інша справа - сейф для прикрас або, як ще їх називають - ювелірні сейфи. Користувач може надійно зберігати вдома свої прикраси не тільки від несанкціонованого доступу, але й від високих температур. Особливість в тому, що сейф окрім вогнетривких і зламостійких функцій, має зручні висувні комірки для годинників та прикрас, сигналізацію, оздоблення тканиною під бархат, можливість вибору кольору. «Сейфік» продає ювелірні сейфи, як звичайним людям, що цінять дорогоцінності, так і ювелірним бутікам в ТЦ м. Києва, що ставлять такі сейфи в тумбу вітрини.

Сейфи для грошей – це такі міні сейфи для квартири чи дому, в яких буде зручно тримати саме гроші. Як правило, їх маскують в меблях, в підлозі, в стіні, в розетках, де завгодно. Але маленькі сейфи обов’язково треба закріпити! Адже завдяки своєму розміру такий тайник можуть просто винести з вмістом і відкрити вже на своїй території.

Звичайно наздогнати світових виробників буде важко, але й за своїх власних, українських не соромно. Вміють робити якісно і красиво.

А от найдорожчим на сьогодні день визнаний сейф Narcissus. Його вартість оцінили в 336 тисяч американських доларів. Лімітовану серію Narcissus випустила відома німецька компанія Dottiling. Над його дизайном трудився неповторний Карл Лагерфельд. Перший екземпляр з колекції належить саме йому.

Зовні сейф не схожий на надійне сховище цінностей. Повністю хромований, з дзеркальним ефектом верх приховує безліч скриньок для документів і грошей ручної роботи. Модельєр і фотограф Карл Лагерфельд, який придумав дизайн ексклюзивного сейфа, самостійно зняв рекламну фотосесію з власною участю. Всього компанія Dottiling випустила 30 екземплярів шикарних сейфів Narcissus.