Як вибрати сукню для дівчинки?

Не дивлячись на те, що штани зручні та практичні, дівчатка люблять сукні, і погодьтеся, тільки в такому вбранні маленькі модниці можуть відчути себе справжніми принцесами.

Починаючи з п’яти років, у дівчаток вже формується свій погляд на красу і моду, нехай він ще дитячий і грунтується найчастіше на зовнішній вигляд улюблених героїнь з мультиків, але з цим фактом треба рахуватися. А адже до трьох-чотирьох років малятку було взагалі все одно, що ви на неї одягаєте.

Тепер ви вже не можете просто сказати їй, що сьогодні вона одягне ту чи іншу річ. Буде неправильно нав’язувати доньці свою точку зору, не взявши до уваги її побажання. Але якщо ви все ж бачите, що малятко помиляється, то доводиться переконувати, що обрана вами модель робить її ще прекрасніше і підходить з нагоди. Але обов’язково питайте дівчинку, що їй подобається, і чому.

Критерії вибору сукні

Перше, що потрібно вирішити - це вибрати колір. Маленьким дівчаткам дуже йдуть наряди в ніжно пастельних кольорах;

Друге - фасон сукні. Безпрограшним варіантом буде плаття із завищеною талією, спідниця може бути будь-який пишності і довжини. Не забувайте про захід, для якого вибирається наряд. Якщо будуть активні ігри, то довге гарне плаття буде заважати рухам;

Третє - тканина сукні. Ідеально, коли вона натуральна. Хоча, більшість гарних суконь шиються з синтетичних матеріалів. Вибирайте золоту середину, щоб натуральність не заважала красі вироби;

Найважливіше - зручність. Сукня має бути не просто красивою, в ній має бути зручно рухатися, адже маленькі принцеси такі ж непосиди, як і інші діти. Футболка ніде не повинна тиснути, терти, тиснути. У ній не повинно бути занадто жарко в приміщенні, або якщо в кімнаті прохолодно, дитина не повинна замерзнути.

Враховуючи все вище зазначене хочеться порекомендувати продукцію компанії “Интертекс”, по посиланню детские трикотажные платья оптом от производителя ви зможете оцінити ці чудові моделі.

Скористайтеся порадами інших матусь, які пишуть відгуки в мережі. Інтернет особливо допоможе, коли ви підбираєте специфічний наряд, по конкретному випадку. Ну і звичайно ж міряйте вподобане вам і доньці плаття, тому що на дитину воно може сидіти інакше, ніж на манекені.

Добре, що в сучасних магазинах не доводиться стояти в довгих чергах і купувати те, що є. Тепер магазини можуть задовольнити будь-якого покупця величезним вибором, так що покупка сукні для дівчинки стане відмінною ідеєю для шопінгу.