Вибираємо одяг для фітнесу

Щоб спорт приносив задоволення, важливо не тільки правильно виконувати вправи, але і правильно підібрати відповідний одяг. Адже дівчина повинна в усіх своїх іпостасях виглядати чудово: чи то на побаченні з коханим, на роботі, біля кухонної плити або з гантелей в руках.

Зараз майже кожна дівчина, яка відповідає модним тенденціям точно знає, що здоровий спосіб життя і фітнес стали справжнім мейнстрімом сучасного життя. Це і добре, так як здоровий зовнішній вигляд, відсутність шкідливих звичок - запорука краси і довголіття. А якщо говорити про красу, то одяг в якому ми займаємося спортом відіграє величезну роль і сьогодні ми поговоримо про те, як вибрати одяг для фітнесу. Дотримуючись наших рекомендацій, ви зможете підібрати красивий і зручний костюм, в якому будете красуватися в спортзалі.

Основні правила вибору одягу для фітнесу

В першу чергу, спортивний одяг має бути зручним. Ніщо не повинно сковувати ваші рухи, коли ви виконуєте вправи. Тканина повинна бути еластичною, але не сильно облягати. Єдине, що повинно сидіти туго - це спеціальний топ для підтримки грудей. Такий ліф можна використовувати спільно з футболкою або як окремий елемент одягу.

Одяг для фітнесу повинен добре пропускати повітря і вбирати піт, при цьому не ставати прозорим від вологи. Вибирайте темні кольори, на них не так будуть помітні вологі плями. Відмінним матеріалом для одягу стане мікрофібра - вона добре тримає форму і при цьому пропускає повітря.

Вибирайте форму за розміром, часто в готових комплектах йдуть речі одного розміру, а в житті буває, що верх, наприклад, 44 розміру, а низ 46. Тому краще підібрати футболку і брюки окремо.

Не варто купувати одяг для фітнесу надто дороговартісний. Зазвичай варто міняти комплекти раз в півроку, так як від частого прання і поту одяг псуватиметься, а ходити в запраних футболках і легінсах не гарно. Також від посилених тренувань, ваші розміри можуть змінитися і старий комплект буде вже завеликий.

Взуття для фітнесу також займає особливе місце в спортивній екіпіровці. Кросівки для кардіотренувань повинні добре тримати стопу, вона повинна залишатися рухливою. Не вибирайте взуття більшого розміру або трохи меншого. Вам повинно бути комфортно в ньому.

Не забувайте вдягати шкарпетки. При посилених заняттях спортом можна сильно натерти ноги. Вибирайте шкарпетки з бавовняної тканини з не великою домішкою еластану.

Чтобы занятия фитнесом были максимально эффективными, приносили удовольствие требуется соответствующая экипировка. Качественные, комфортные и стильные спортивные женские костюмы предлагает по доступной стоимости компания Iron Star.