Вибираємо вхідні двері до помешкання

Вхідні двері - це обличчя нашого будинку, саме вони зустрічають наших гостей, а ще вони захищають наш будинок від недоброзичливців і інших негативних впливів. Це їх основна функція.

Щоб забезпечити максимальний захист нашого житла, ми повинні мати міцні і надійні вхідні двері, які повинні бути оснащені найпередовішими захисними опціями, а також міцною конструкцією і замками. Саме в інтернет-магазині market-dveri.ua/ru/straj-m43/ можна замовити такі моделі, причому на любий смак і любої цінової категорії.

Для того щоб купити надійні вхідні двері, потрібно розібратися з чого вони повинні складатися, щоб забезпечити максимальний захист нашого будинку. Відповідь банально проста: міцний метал, саме він забезпечить надійну конструкцію полотна, коробки, і послужить надійною опорою проти злому. Наступне на що потрібно звернути увагу, це спосіб збирання і обробки даного метала, а також спосіб збирання конструкції, відповідно, чим вище технологічне обладнання, на якому обробляється метал, тим вища міцність і надійність наших дверей. Коробка повинна бути з гнутого профілю, і мати подвійний контур прилягання, що забезпечить хорошу теплоізоляцію. Полотно має бути утепленим мінеральною ватою, і покрите зовнішніми накладками, які забезпечать красу і естетичність, а також слугуватиме захистом від шуму.

Наступне, на що треба звернути увагу при виборі хороших дверей, це замки. Саме від надійності даних девайсів залежить ступінь безпеки нашого житла. Замки в свою чергу діляться на різні ступені секретності, і типи, відповідно, чим вища ступінь, тим міцніше наша безпека. Ідеально, щоб вхідні двері були оснащена мінімум двома замками, різних типів з високим ступенем злому, така комплектацію ускладнить роботу зловмисників, так як на підбір відмичок знадобиться дуже багато часу і зусиль.

Варто також розглядати в комплектації двері замки прихованого типу. Це новий і набираючий популярність девайс, який монтується в двері зсередини квартири, а для його відкриття нам знадобиться спеціальний магнітний ключ, який запрограмований під прихований замок. Таким чином, ми додатково захищаємо наше житло і не залишаємо ні найменшого шансу зловмисникам.

Останній, і дуже важливий фактор для довговічного використання наших дверей, це спосіб їх монтажу в отворі. Спеціалісти рекомендуємо встановлювати вхідні двері за допомогою зварювального апарату на арматурні штирі і металеві пластини. Даний спосіб кріплення дозволяє надійно закріпити двері в отворі, і в майбутньому вони будуть надійно функціонувати і не втрачати свої захисні властивості. Важливо обробити весь отвір монтажною піною, чи цементним розчином.