Фітнес за групою крові: вибираємо відповідні тренування

По групі крові про людину можна дізнатися чимало інформації: характер, особисті якості, схильність до певних захворювань і навіть ступінь фізичного навантаження. Так, певні вправи і правильні навантаження, підібрані за таким принципом, дають більше можливостей для зміцнення організму і набуття ідеальної фігури.

Нас дивує, чому деякі просто обожнюють тренування, віддаються їм повністю, і з нетерпінням чекають часу, щоб зайнятися улюбленою справою, а інших годі загнати до спортзали, або в кращому випадку вони просто нудьгують на тренуваннях. І допомогти не можуть ні сучасні ефективні тренажери, ні досвідчені чуйні фітнес-інструктори, ні навіть придбана в інтернет-магазині http://totalfit.com.ua/ чудова спортивна форма. 

Пояснення просте! Причина в групі крові, саме вона не тільки впливає на наші вподобання в тренуваннях, а й на наш темперамент в цілому. Тому, перш ніж приступити до активних навантажень, визначте, до якої групи належить ваша кров.

Перша група

Завзятості цих людей можна навіть позаздрити! Приходячи в спортзал, вони моментально засвоюють техніку вправ і всілякі тренажери. Вони - природжені лідери і в фітнесі домагаються дуже багато чого. Правда при освоєнні нових навичок бувають метушливими і болісно амбітними. Проблемна зона цієї групи - м’язи преса. Таким людям підходить їзда на велосипеді, всі види силових тренувань і аеробіка. Для зміцнення м’язів пресу необхідно робити вправи, які зміцнюють м’язи нижнього і верхнього преса.

Друга група

Люди, в жилах яких тече друга група крові, дуже схильні до командних ігор. Вони чудово згладжують розбіжності у відносинах і переживають за інших. Спорт їм необхідний як повітря. Тренування для таких людей дають можливість розслабитися і зняти стрес. Слабке місце - підвищена схильність до дистонії, тому їм підходить тонізуючий комплекс тренувань. Наприклад, китайська гімнастика, вправи на розтяжку, плавання або йога.

Третя група

Ці люди звикли розраховувати виключно на себе. Тому не тільки в житті, але і спорті часто поводяться непередбачувано і часто роблять все, що їм тільки заманеться. У найвідповідальніші моменти можуть підвести свою команду або ж навпаки, врятувати положення, коли на них перестають розраховувати. Їм до душі індивідуальне тренування, причому інтенсивність вони визначають самі. Для даної групи крові найбільш підходять вправи, які зміцнюють м’язи спини. Їм підходить біг підтюпцем, теніс, аеробіка, йога і китайська гімнастика.

Четверта группа

Власники такої групи крові - досить спокійні, врівноважені люди, правда, мають трохи сповільнену реакцію. Їх девіз: «Спокій, тільки спокій!». Спортивні змагання, які потребують миттєвого реагування, їм абсолютно не підходять. Незважаючи на це, власники цієї групи крові активні, підтримують фізичну форму і багато рухаються. Їм найбільше підходить йога, що ідеально відповідає їх “плавній” натурі, а також різні інтенсивні навантаження, які активізують обмінні процеси.