Вибираємо дитині гіроскутер

Вибір гіроскутера для дитини - відповідальний крок. Цей новомодний засіб пересування має бути безпечним, надійним і легким. Який же гіроскутер краще вибрати, щоб він відповідав усім вимогам безпеки, комфорту, і приносив максимум задоволення від їзди?

Гіроскутер - електричний транспортний засіб, яким керують за допомогою гіроскопічних датчиків. Датчики відчувають зміни центра ваги тіла. Залежно від цього гіроскутер змінює напрямок і швидкість.

Щоб гіроскутер для дитини відповідав нормам безпеки і працював довго і якісно, ​​краще вибирати перевірені бренди - Smart Balance, Hoverbot, GTF Jetroll. Ціни на дитячі моделі цих брендів починаються в середньому від 5 тис. грн і вище.

Вибрати якісний гіроскутер і відрізнити його від підробки можна по ряду ознак. В першу чергу, фірма-виробник повинна мати патент на виробництво гіроскутера - копії патентів вам можуть показати в магазині. Друге - в описі гіроскутера повинні бути присутніми максимум характеристик: тип акумулятора, його потужність і клас, матеріал корпусу, характеристики зарядного пристрою.

Спробуйте прокататися на гіроскутері: він повинен відгукуватися на зміни центра ваги чітко і плавно, не «кидати» вас з боку в бік (краще, якщо при покупці з вами буде досвідчений користувач гіроскутера, який зможе оцінити якість управління).

Гіроскутер для дитини: вага, швидкість, діаметр коліс

- гіроскутер для дитини не повинен бути важким. Середня вага дитячих гіроскутерів коливається в районі 4-6 кг. Краще вибирати саме легкий гіроскутер, щоб дитина могла сама переносити такий пристрій;

- діаметр коліс дитячого гіроскутера - невеликий. Зазвичай гіроскутери для дітей 5-8 років мають діаметр колеса в 4,5 дюйма (1 дюйм = 2,54 см). Діаметри коліс гіроскутерів для дітей 9-12 років - 6,5 дюймів, для підлітків - 8 дюймів;

- зверніть увагу на швидкість, яку може розвивати гіроскутер для дитини. Максимальна швидкість дитячих моделей - 5-8 км/годину на пристроях для дітей 5-8 років, 12-14 км/годину - на пристроях для дітей від 8 років.

- для дітей до 8 років краще вибрати гіроскутер з мінімальною кількістю опцій. Музичні динаміки, надто яскраве підсвічування і інші пристрої можуть відволікати дитину від катання.

Як навчити дитину кататися на гіроскутері

Більшість дітей вчаться кататися на гіроскутері за 30-60 хвилин. Потрібно пояснити дитині, що гіроскутер реагує на легкі зміни положення тіла: захотів повернути - злегка натиснув на платформу вліво або вправо, захотів прискоритися - натиснув ступнями вперед, зупинитися - уперся в платформу п’ятами. Зазвичай навіть маленькі діти швидко розуміють принцип роботи гіроскутера.

Вибирайте для катання з дитиною на гіроскутері рівні поверхні без різких перепадів висот, перешкод і тріщин. Разом з покупкою гіроскутера для дитини придбайте захисні засоби - шолом, наколінники, захист ліктів.

Ідеальне поєднання доступної ціни і бездоганної якості - це про гіроскутер 10 дюймів Smart Balance. Ергономічна, легка конструкція, міцний корпус, 15-30 км на одній зарядці, наявність пульта, або спеціального додатку для смартфона - все це робить їзду максимально комфортною, і безпечною.