Покупки на Taobao: асортимент і особливості реєстрації

Таобао, або просто Тао, є одним з найбільших китайських майданчиків в мережі, де щодня продається незлічена кількість речей. Це і репліки відомих брендів, і оригінальні товари місцевого виробництва, незамінні в побуті. І той, хто хоч раз щось купував на Тао, напевне повернеться туди. Для багатьох Тао стає просто наркотиком і необхідністю!

Безсумнівно, головне, чим приваблює Тао - це симбіоз великого вибору і низьких цін. І це дійсно так. Варто тільки добре розібратися і витратити час на пошук потрібних речей, як ви з подивом виявите, що вартість товарів набагато нижча (у багатьох випадках, на 50 і більше відсотків), ніж на аналогічні речі в магазинах вашого міста. А найчастіше, речей, які ви можете придбати на Тао, в магазинах і на ринках просто немає.

На Таобао продається практично все - від одягу до іграшок, від товарів для дому до електроніки і побутової техніки. Але найчастіше на цьому майданчику купують одяг і взуття. На сайті можна зустріти репліки Chanel, Louis Vuitton, Gucci та інших відомих брендів досить непоганої якості і за демократичними цінами. Ці та багато інших товарів, включаючи оригінальний одяг міддл і лоу-класу, часто бувають на розпродажах, і ціни на них коливаються від дуже низьких до середніх.

Багато речей можна купити з розпродажу (сейл), про це зазвичай вказано при описі товару, або в спеціальних розділах, посилання на які вам може надати ваш посередник.

Ви можете змінювати кольори і розглядати речі в збільшеному вигляді прямо на сайті, запитати продавця безпосередньо (якщо у вас є реєстрація на сайті) або через посередника з приводу матеріалу виробів, розмірів і наявності нас складі.

В цілому ж, шопінг за такими цінами - це просто відмінна можливість для практичних людей придбати необхідні товари за демократичними цінами. .

Реєстрація або як розібратися в китайських ієрогліфах?

Звичайно, багатьох лякає удавана складність таких покупок, але це уявні труднощі. Просто на Таобао є ​​свої нюанси, про які треба знати. І потім ви зможете легко прийняти рішення, чи купувати там взагалі, спробувати один раз або ж просто «закохатися» в цю систему. Безліч складнощів відпадають відразу, як тільки ви дізнаєтеся, що в основному всі покупки відбуваються через посередників і практично все, що від вас буде потрібно - це повідомити свій розмір і вибирати товари. Єдина можливість купити товар на Тао самостійно, це безпосередньо домовитися з потрібним продавцем про прямі відправки в Україну, що на практиці часто здійснити досить важко, та й не завжди безпечно для власного гаманця.

Самостійна реєстрація на Тао теоретично можлива, але на практиці досить проблематична. Для активації зареєстрованого аккаунта потрібно знати номер китайського телефону, а для здійснення покупок - рахунок в китайському банку. Тому, це дуже складна і в більшості випадків неможлива процедура, яка не вартує витрачених на неї зусиль. Для того, щоб вибирати і навіть купувати товар, реєстрація не є обов’язковою. Основні переваги реєстрації - це можливість спілкуватися з продавцем по лів-чату і завести аккаунт на Alipay (якщо у вас є рахунок в китайському банку, зрозуміло).

Якщо ж ви плануєте купувати через посередника, то гострої необхідності у власному акаунті на Тао у вас немає. Система вже давно налагоджена. Пошук потрібного вам розміру, переговори з представниками і продавцями, всі тонкощі відправлення, пересилання і оплати беруть на себе досвідчені посередники.

Те ж стосується переказу грошей, ви без проблем зможете здійснити оплату посереднику через свій банк. Найчастіше це робиться за допомогою банківської карти, але є багато різних платіжних систем, про використання яких потрібно питати безпосередньо у тієї людини, яка буде займатися вашим замовленням. Найпоширеніші - це міжнародні перекази Western Union, Paypal, а також електронні гроші Web Money.

А на сайті https://ua-tao.com ви дізнаєтесь як швидко, безпечно, і без лишніх переплат здійснити замовлення на Taobao і вигідно замовити доставку ваших товарів з Китаю.