Метаморфозна дизайнерська шафа - новація в вашому інтер’єрі

Шукали дизайнерську шафу, яка би ідеально виглядала в інтер'єрі будь-якого приміщення? Новий проект від Yard Sale Project досить оригінальний, його головна фішка в тому, що він виглядає просто приголомшливо, коли рухається.

Обов’язково подивіться відео нижче. Ви побачите, як двоє талановитих дизайнерів засунули в одну шафу функціональність, художність і динамічність. І рухаються в ньому не тільки дверцята!

Поєднавши у собі глибоко продумані інженерні елементи, підібрані зі смаком тканинні вставки, оброблена з педантичною майстерністю, шафа Cubrick схожа на хореографію складного балету. Це робить її дійсно розкішними меблями, здатними будь-який інтер’єр підняти до рівня витонченості театру.

Форма шафи представляється в трьох версіях. Перша, Decanter, - шафа для напоїв. Вона зроблена зі стопки полиць-ящиків різних розмірів для того, щоб в неї помістилися ємності різної висоти - від маленьких чарок до високих винних пляшок. Версії Twelve і Sixteen нижчі по висоті і можуть бути використані для інших цілей, наприклад, зберігання взуття.

Дивовижне поєднання розуму і креативу

Yard Sale Project - це спільна робота двох геніальних людей: Cairn Young, промисловий дизайнер, і Ian Spencer, дизайнер інтер’єру. Що робить цей дует особливим? У кожного з них своє ставлення до роботи. Cairn Young працює і мислить нестандартно. На перший погляд непридатні в інтер’єрі предмети і фігури він може перетворити таким чином, нібито це завжди було в порядку речей.

У той же час Ian Spencer в першу чергу підходить до роботи з боку вибору матеріалу - так званий етикет дизайну. Spencer знає про матеріали все: який і де може бути застосований, наскільки це буде правильно, красиво і багато іншого.

Завдяки синергії цих разючих підходів дует може розглядати проблеми під будь-яким кутом, що відкриває перед ним широкий спектр їх вирішення. Бачачи цю ультрасучасну шафу, неможливо не захотіти спробувати відкрити її.

Погодьтеся, неважко здогадатися, що цей незрівнянний дует хотів сказати своєю роботою. Якщо підійти до цього філософськи, шафа немов кожним своїм елементом говорить про важливість руху. Дійсно, спільному дизайну під силу все - адже він може не тільки привнести у ваше життя багато нового, але і змусити ваших гостей застигнути на місці від цього запаморочливого проекту!

Погодьтесь, мало придбати хороші меблі, потрібно їх ще правильно змонтувати, особливо це стосується таких, інколи досить складних збірних конструкцій, як шафа-купе. Щоб не зіпсувати обновку, зекономити собі час і нерви, довірте зібрати меблі Київ  досвідченим майстрам, цю послугу замовляйте на mebelart.kiev.ua.