Британські автовласники склали «фоторобот» ідеальної машини

Британський онлайн-сервіс з продажу автомобілів Webuyanycar.com опитав 2,3 тисячі водіїв Об'єднаного Королівства на предмет того, який автомобіль вони вважають ідеальним. В результаті получилась машинка з кузовом від Lamborghini, решіткою від Alfa Romeo, з колесами від Honda і двигуном від... Ні, дослідників цікавив тільки зовнішній вигляд - питання про "начинку" ідеального автомобіля залишилося відкритим.

компании Easy Car

Результат дослідження виявився несподіваним. Його автори очікували, що люди будуть називати елементи, притаманні спортивній моделі. Безперечно, багато хто мріє про швидку спортивну машину, але в реальності “ідеальний автомобіль” получився дещо іншим - скоріше, схожим на крос-купе. Учасники опитування висловилися за високу посадку, традиційні двері і ... все-таки за повний привід. А тепер про окремі частини.

Кузов. Найбільше голосів отримав Lamborghini Urus. Цікава деталь: продажі цього автомобіля почнуться не раніше весни 2018 року, але про нього, виявляється, вже мріє велика частина населення Великобританії.

Колір. Більшість опитаних британців вважають ідеальним автомобіль, пофарбований в глибокий синій колір з чорними вставками.

Двері. Ідеальними дверима учасники опитування назвали ті, що стоять на Audi R8.

Логотип. Не важко здогадатися, що основна боротьба йшла між Bentley і Rolls-Royce. Range Rover і Aston Martin залишилися позаду. А виграла прогнозовано торгова марка Bentley.

Спойлер. Навіщо він взагалі потрібен, мало хто знає. Але ті, хто захотів мати цей елемент на своєму авто, вважають, що найпривабливішим є спойлер від Lamborghini Gallardo.

Колісні диски. Вибір тут величезний, але, як з’ясувалося, ідеалом для англійців є легкосплавні колеса, які стоять на Honda Civic Type R.

Оптика. Учасники опитування стверджують, що кращі фари (чи то найкрасивіші, то чи найпрактичніші - не зовсім ясно) стоять на BMW X6.

Решітка радіатора. Тепер ми точно знаємо, чому Alfa Romeo Giulia увійшла в цьому році в трійку премії “Автомобіль року в Європі”. Тому, що у цієї моделі ідеальна решітка радіатора.

Ідеальний номер. Є, виявляється, і такий параметр. Про який номер мріють британці? На їхню думку, ідеальний реєстраційний знак - PR1 V4T3.

Дизайнери порталу зібрали отримані дані воєдино і намалювали те, що вийшло. Насолоджуйтесь! Цілком можливо, що вітчизняні водії “зберуть” щось інше - середнє між Toyota Land Cruiser і BMW X6 з номером типу “о777оо777”. А може, у них вийде звичайний Renault Duster або Kia Rio. Ідеальний - перш за все це практичний і зручний