Нова кава-машина дозволяє приготувати ранкову каву через Bluetooth

Приготуйте свої смартфони, панове-кавомани! Компанія Nespresso почала випуск нової розумної кавоварки еспресо, що дозволяє любителям кави заздалегідь програмувати час приготування, або готувати її безпосередньо перед вживанням, керуючи запасом різних кави-капсул, і багато іншого за допомогою свого мобільного телефону або планшета.

Цією просунутою еспресо-машиною Prodigio можна керувати за допомогою смартфона або планшета за допомогою бездротової технології Bluetooth. Встановивши кавову таблетку в відповідний слот машини, користувачі можуть активувати її і через 25 секунд отримати чашку кави. Програмний додаток забезпечує повний контроль вибору міцності кави (є опції «ristretto», «lungo» і «regular espresso»). Якщо в приміщенні не працює Wi-Fi, на корпусі пристрою є кнопки, що дозволяють навіть в таких умовах вибрати один з трьох згаданих варіантів.

Модель Prodigio оснащена функцією автоматичного відключення після 9 хвилин бездіяльності. Додаток Nespresso сповістить користувача, коли прийде час очистити машину від накипу за допомогою спеціального засобу.

Цей однофіліжанковий пристрій працює тільки з кавовими капсулами «Nespresso’s premium». Компанія стверджує, що вони розроблені, щоб зберігати свіжість напою. Однак, це також означає, що користувачеві ніяк не уникнути покупки фірмових капсул Nespresso. У минулому, коли компанія Keurig спробувала використовувати технологію DRM (Digital Rights Management) з метою навчити свою каву-машину відмовлятися від роботи з кавовими капсулами інших виробників, споживачі і конкуренти знайшли спосіб обійти перешкоду.

Використані каво-капсули у новій машині Nespresso відразу потрапляють у спеціальний контейнер, а завдяки додатку на смартфоні можна контролювати запас капсул, і при необхідності в автоматичному режимі робити онлайн-замовлення. Це дуже зручно, оскільки в деяких місцях просто відсутні магазини, де можна їх купити.

Остання модель кава-машини Nespresso враховує суперечки, що виникли недавно щодо утилізації кавових капсул. Як повідомляє видання «The Verge», використання капсульних кавових машин навіть було заборонено в державних установах Гамбурга з екологічних міркувань.

Ця кавомашина сумісна з останніми моделями iPhone, планшетами iPad починаючи з третього покоління, а також деякими пристроями на операційній системі Android. А вартість Nespresso’s Prodigio становить 249 доларів.

Досвідчені спеціалісти компапанії Coffeparts швидко, якісно і без лишніх переплат виконають ремонт кавоварок любих марок і любої складності, комплексну діагностику, чищення, що дозволить суттєво збільшити термін експлуатації апарату.