GE представила лампу, з якою можна поговорити

Нещодавно спеціалісти американської компанії GE інтегрували голосовий сервіс Alexa Amazon в прототип світильника LED. Анонсуючи новинку, компанія малює картину, як сім'я збирається навколо розумного світильника, щоб "замовити обід, послухати останні новини, розігріти духовку, і віддати безліч інших голосових команд".

На сайті http://lampochca.ru/svetodiodnye-svetilniki представлено широкий вибір світлодіодних світильників для житлових приміщень, офісів, промислових об’єктів, ЖКГ. Гарантія якості, доступні ціни, суттєві знижки гуртовим покупцям.

З вбудованим динаміком і мікрофоном ця лампа вважається першим приладом освітлення з інтегрованою технологією голосового управління Alexa. Система працює самостійно, без хаба або підключення смартфона, за словами розробників компанії GE. Просто увімкніть лампу і приєднуйтесь до Alexa, щоб “відчути цілий новий світ технологій, функціональності і сумісності смарт-пристроїв по всьому будинку”.

Світильник буде доступний для попереднього замовлення на початку 2018 року на сервісі CbyGE, а надходженням продукту намічено на другий квартал наступного року. Він був створений за участю Річарда Кларксона (Richard Clarkson), котрий прославився, створивши дизайн хмари у формі стельового світильника, що створює враження освітлення, викликаного розрядом блискавки.

Джефф Петтон (Jeff Patton), генеральний менеджер підрозділу GE, що відповідає за освітлювальну продукцію сказав: “Ця інтеграція набагато більше, ніж просто підключення інтеграції голосу в джерело освітлення. Йдеться про спрощення та розширення можливостей для споживачів, дозволяючи їм додати розумні технології по всьому будинку через дуже простий форм-фактор. Споживачам не потрібен стільниковий телефон, спеціальний комутатор або концентратор. Їм достатньо тільки їхні голоси “.

За словами розробників GE, це створює цілу серію товарів, пов’язаних з компанією GE безпосередньо, і працюючи з партнерами по створенню відкритої екосистемі, можна домогтися більш високого рівня домашньої автоматизації, щоб допомогти людям мати більше вільного часу, підвищити безпеку, забезпечити більш широкий контроль і отримувати задоволення від цього.

“Ми дуже раді працювати з GE, щоб інтегрувати технологію Alexa в їх світлодіодні лампи і включити нові типи голосового управління,” - сказав Аарон Браун (Aaron Brown), директор Alexa. “Голос - це майбутнє домашньої автоматизації і поєднання Alexa з GE світильником надає людям простий і безконфліктний спосіб взаємодіяти з екосистемою сучасних розумних будинків.”