Зимове весілля: ідеї оформлення весільної зали

Плануєте зіграти весілля взимку? Чудово! Тому як саме зима - особлива, казкова пора року, чарівну атмосферу якої необхідно втілити у весільному торжестві.

Весілля - це особливе свято, і в цей день все повинно бути ідеальним. Не виключенням є і зал прийому гостей. Правильний вибір банкетної зали - це запорука того, що ваше свято стане незабутнім для Вас і Ваших гостей.

Взагалі, весільний сезон не закінчується цілий рік, але все-таки попит на зимові весілля значно нижчий, ніж на інші пори року, а тому вибрати хороше приміщення буде з чого.


Зимове оформлення весільної зали

Зима спонукає до спеціального оформлення свята - цей період року наповнений таємничим сяйвом, білосніжними просторами, строгістю і стриманістю форм. Елементи зимового декору можуть бути присутніми в наряді нареченої, в прикрасах весільного кортежу, а можуть (або навіть повинні) стати родзинкою оформлення весільного банкетного залу.

Один з варіантів оформлення залу - стиль крижаного палацу. Для цього стилю ідеально підійдуть холодні тони і відтінки (білі сніжинки, металеві гілки зі скляними плодами, декоративні бурульки, білі тканини з сріблястою вишивкою, персональні лляні серветки, прикрашені сніжинками, морозні візерунки на склі і келихах, прозорий кришталь, посуд з хромованими елементами).

Яскравим елементом зимового декору в теплій атмосфері можуть стати крижані скульптури з мерехтливим підсвічуванням. Пофантазуйте з повітряними кулями, адже з них можна спорудити не тільки традиційні серця і кільця, але і сніжинки. Дуже красиво виглядає безліч блакитних і білих кульок під стелею, розбавити холодні відтінки яких можна за допомогою куль рожевого кольору.

Є й кардинально інший варіант оформлення весільної зали - створення затишної теплої атмосфери на контрасті зимового пейзажу. Здебільшого ефект теплоти в приміщенні досягається за допомогою рясного освітлення зали, додаткові можливості надають свічки різної фактури і форми. В оздобленні  потрібно використовувати яскраві, соковиті тони теплих або вогненних відтінків, драпірування на стінах і столах, яскравих скатертинах, серветках, посуду.

Всі яскраві тони відмінно переплетуться з золотими мотивами, такими як, червоні троянди, жовті хризантеми або помаранчеві гербери, апельсини, мандарини, лимони. Наявність каміну в банкетній залі додасть додаткової теплоти. Вся ця атрибутика ще більше зіграє на контрасті з погодою за вікном і ще більше запам’ятатися гостям теплом і привітністю.

Банкетний зал можна прикрасити і в новорічному стилі. Як відомо, зима у більшості з нас асоціюється з Новорічними та Різдвяними святами. І якщо Ваше весілля збігається з цією радісною порою, то прикрасити зал для весільного банкету можна з використанням різної новорічної атрибутики.

В процесі підготовки до весілля, проведення інших урочистих міроприємств, важливих ділових зустрічей одним з головних завдань є правильний вибір місця проведення. І якщо вам потрібна аренда зала у Києві щоб заощадити свій дорогоцінний час, уникнути переплат, і інших неприємних моментів найкраще скористатися сервісом on-line бронювання приміщень для заходів Renty