Новорічний манікюр 2018 року: оригінальні ідеї, модні тренди

Новий рік - особливе свято: це час чудес, нових надій, планів на майбутнє і яскравих вражень. З цієї причини ми намагаємося підготуватися до Нового року так, щоб все було ідеально. Така підготовка вимагає чимало часу, тому не дивно, що до такої події ми починаємо готуватися заздалегідь, продумуючи все до дрібниць.

Готуючись до Нового року, кожна господиня продумує меню, закуповує продукти, планує декор квартири, але найголовніше питання, яке турбує практично всіх жінок, - як виглядати в новорічну ніч так, щоб притягувати до себе захоплені погляди всіх оточуючих. Відповідь тут очевидна - необхідно створити образ, в якому були б враховані всі деталі, від наряду і зачіски, до аксесуарів і манікюру.

В цілому, в майбутньому році модні тенденції вимагають простоти і натуральності, але манікюр на Новий рік 2018 дозволяє відійти від строгих рамок і виконати святковий оригінальний дизайн, використовуючи будь-які досягнення сучасної нейл-індустрії, які допоможуть створити святковий настрій. Звичайно, найкращий манікюр можуть зробити досвідчені майстри, наприклад з центру краси Іванни Пиріг, про який більше можна дізнатись на сайті ivanna-purig.com.ua, втім якщо ви вирішили власними силами підготувати свої нігтики до свят, в нагоді стануть наступні поради.

Актуальні кольори для новорічного манікюру

Ті, хто цікавиться східними традиціями, зокрема, прислухається до порад китайського гороскопу, знають, що 2018 - рік Жовтого Земляного Собаки. Щоб догодити господині року, варто додати в свій образ яскравих фарб.

Незважаючи на те, що весь рік в моді будуть нюдові і пастельні відтінки і непомітна матова поверхня, в Новорічну ніч можна не дотримуватися цієї вимоги. Для створення манікюру сміливо можете використовувати всі відтінки червоного, в тому числі і соковиті винно-ягідні тони типу вишневого, малинового, бордового. Відмінною ідеєю стане використання жовтого і теракотового. Не завадить на Новий рік і трохи блиску, тому сміливо можна використовувати лак з глітером, сяючими металевими частинками та інші святкові варіанти. Актуальним буде золотий і срібний манікюр.

Крім цього варто згадати, що Новий рік - час снігу і зимових морозів, ошатної ялинки, тому гідне місце в списку відповідних кольорів манікюру відводиться блакитному, синьому, білому, зеленому і поєднанню зеленого з червоним.

Для вечірнього манікюру непоганим рішенням може виявитися чорний лак, особливо якщо в ньому є мерехтливі мікрочастинки, але його бажано комбінувати з золотистим або срібним.


Малюнки та орнаменти для новорічного манікюру

Крім колірної гами важливе значення для новорічного манікюру має вибір малюнків, оскільки малюнки - один з найпопулярніших способів зробити свої нігтики красивими і оригінальними.

Найбільш поширений варіант - тематичні малюнки. Новорічні прикраси, ялинові гілочки, веселі сніговики і витончені сніжинки, морозні візерунки - все це традиційні зображення для такого випадку. Для тематичних зображень використовують найрізноманітніші елементи, завдяки чому і фактура малюнків може бути різною.

Бризки шампанського, феєрверки та бенгальські вогні можна виконати блискітками, снігові замети - акрилової пудрою, а ялинкові прикраси - лаком металік.

Затребувані будуть анімалістичні картинки - олені, пінгвіни, снігурі.