Розумний гардероб: речі, які підходять для вечірки і не тільки

Хочете виглядати на корпоративі бездоганно і справляти чудове враження? Стилісти шопінг-сервісу Style Concierge пояснюють, як цього домогтися, а заодно забезпечити довге життя нарядам, що купуються, здавалося б, на один раз.

Підбір одягу для свята, на яке прийдуть колеги або партнери, вимагає не меншого професіоналізму, ніж рішення бізнес-задач. Адже яскравий образ, який не виходить за рамки дрес-коду, буде працювати на ваш імідж і в підсумку принесе дивіденди. Звичайно ж, найкраще мати хорошого особистого стиліста, такого як Віка Барва  (про неї детальніше можна дізнатись на сайті vikabarva.com), і який би супроводжував вас під час шопінгу, допоміг підібрати найоптимальніший варіант гардеробу, створив би для вас неповторний особистий стиль.

Втім, можна спробувати і самотужки вирішити цю проблему. Нижче - кілька ідей для створення розумного гардероба, з яким ваш вид буде бездоганним не тільки на вечірці, але і в повсякденному житті. Ви досягнете потрібного ефекту і зможете заощадити, відмовившись від придбання зайвих речей.

Блискучі тканини і паєтки

Свято завжди асоціюється з блиском. Але раніше відповідні наряди рідко «виходили в світ» більше одного разу - занадто помітні. Сьогодні ж блиск впевнено проник в повсякденний гардероб, тому, підібравши для вечірки плаття з паєтками або відтінку металу, ви зможете носити його і в будні, наприклад комбінувати з об’ємними джемперами. А блискучі топи добре поєднуються з базовими брюками і жакетами.


Оксамит

Якщо блиск для вас занадто радикальний, спробуйте оксамит. Він завжди виглядає стильно, дорого і ефектно. При цьому оксамитову річ легко перемістити з вашого вечірнього вбрання в casual-комплект, з’єднавши її з джинсами, блузою або простою білою футболкою.


Смокінг

Костюм-смокінг - ідеальне рішення для тих, хто вважає за краще брючні образи. На урочистий вечір можна надіти весь комплект, а в звичайній обстановці комбінувати блейзер з більш демократичними брюками, спідницями і навіть джинсами. Що б ви не вибрали, вишуканість буде найточнішою характеристикою цього варіанту.


Три тренда в одному комплекті

Хто сказав, що фінансисти - суцільні консерватори? Якщо хочеться уникнути академічності, то безпрограшний підхід - поєднання чорного блейзера з шалевим або класичним коміром (продовжуємо тему смокінга), плісировані спідниці і червоних туфель-човників.

Образ вийде динамічним і легким. І що не менш важливо, всі елементи ви згодом зможете комбінувати з іншим одягом. Наприклад, спідниця під золото гармонує з блузами, світшотами, джемперами, футболками та навіть косухою. Стиль може варіюватися від елегантного (але при цьому модного!) до спортивного, якщо вибрати білі кеди. Акцентні червоні туфлі добре виглядають з сукнями, монохромними костюмами і джинсами. Той випадок, коли річ настільки самодостатня, що не вимагає додаткових хитрувань.