Весільні сукні 2018: основні тренди

Вважається, що весільна мода - дама дуже консервативна. Білий колір, довжина до підлоги, пишні весільні сукні, стиль ампір або облягаюча «русалка» - ось, мабуть, і все, що з року в рік пропонують нареченим дизайнери. Безперечно, все це казково красиво, але - традиційно. Зовсім по-іншому виглядають весільні сукні 2018 року. Які ж сюрпризи очікують наречених наступної весни?

Кейп і пелерини

Замість традиційної фати - накидка. Таку альтернативу запропонували нареченим багато дизайнерів. Весільні сукні 2018, як свыдчать покази Elie Saab, Francesca Miranda і Peter Langner, прекрасно доповнюють довгі накидки-кейпи, схожі на плащі хрестоносців, або короткі, що лише прикривають плечі, ніжні пелерини.


Чорні акценти

Кілька років тому «королева» весільної моди Vera Wang запропонувала нареченим одягатися в чорні весільні сукні. Правда, цей сміливий тренд на модному Олімпі не прижився. На цю весну дизайнери Peter Langner, Vera Wang і Carolina Herrera знову пропонують нареченим чорний колір - але вже не так радикально: всього лише у вигляді контрастних акцентів і аксесуарів.


Something Blue…

Як відомо, на весіллі у нареченої має бути щось нове, щось старе, що взяте в борг і щось блакитне. Так ось в новому сезоні цим «чимось блакитним» цілком може стати сукня.


Бісер і перли

Розшиті від верху до низу бісером або густо прикрашені перлами звабливі «русалки» і моделі в вінтажному стилі, намиста як елементи сукні - дизайнери Monique Lhuillier, Lela Rose, Galia Lahav вирішили, що багато прикрас на весільній сукні не буває!


Штани

Наречена в сукні - це ще один стереотип, який вирішили зруйнувати дизайнери Houghton, Lela Rose і Jenny Packham. Весільний брючний костюм, комбінезон або ансамбль будь-якій комплектації (тільки обов’язково з брюками - причому будь-якого фасону!) - вибрати є з чого!


Величезний бант

Банти і бантики як тренд весільної моди заявили про себе ще в минулому сезоні. А весільні сукні 2018 продемонстрували цю тенденцію у всій красі: в колекціях Carolina Herrera, Sachin & Babi і Oscar de la Renta сукні прикрашені не просто скромними і милими бантиками, а величезними бантами, які стали центральними елементами моделей.

На свадьбе невеста должна быть центральным действующим лицом, главным украшением торжества. А достигается это, прежде всего благодаря свадебному наряду. На сайте https://vesna.kharkov.ua/ вы сможете оценить продукцию фабрики «Vesna». Здесь представлены замечательные оригинальные изысканные модели на любой вкус и кошелек, в которых невеста будет смотрется просто непревзойденно! А для оптовиков от компании выгодные предложение - эксклюзивные свадебные платья от производителя по наилучшей стоимости.