Жіноче зимове взуття 2018: основні модні тренди

Зимові холоди, мокрий сніг і сльота зовсім не привід відмовлятися від жіночного образу. Тим більше, що купити хороше елегантне взуття можна на будь-який смак і під будь-який стиль одягу.

женские ботинки

Класика завжди актуальна, тому ви сміливо можете купувати чоботи до коліна на середньому каблуці. Таке взуття добре виглядає з будь-яким одягом - з брюками, джинсами, спідницями або сукнями. Краще вибирати чоботи чорного кольору, так ви зможете комбінувати їх з великою кількістю одягу.

Чоботи-панчохи - яскрава модна тенденція сезону, що не покидає списки трендів. Щоб образ не виглядав вульгарно, чоботи можна поєднувати з лаконічними вовняними сукнями, спідницями довжини міді, сукнями-сорочками, джинсовим одягом. У цьому сезоні важливий колір - чим яскравіше, тим краще. Але якщо на вашій роботі суворий дрес-код або ви любите класику, вибирайте спокійні відтінки: пісочний, винний, темно-зелений. Ще одна перевага цього фасону - чоботи-панчохи ідеально підходять до стилю кежуал.

Жінкам, які не надто люблять викликаючі образи, можна вибрати чоботи до коліна, з невисоким каблуком, квадратним або загостреним носком.

Уже третій сезон не виходять з моди чоботи і черевики на шнурівці. Причому, шнурки можуть виконувати практичну функцію, застібати взуття, а також використовуватися тільки для декору. Писк сезону - контрастна шнурівка на чоботях спокійного кольору.

Ще один затребуваний тренд - чоботи з «гармошкою». Можна вибирати популярні чоботи до щиколотки або ж взуття з високою халявою, в якій шкіра стиснута трохи вище коліна.

Чоботи з широкою халявою - мода 80-х знову повертається. Взуття може бути суворим, без надмірностей або декоруватися яскравими стрічками, ланцюжками.

Уггі - популярність цього дивного фасону не проходить вже кілька років. У цьому сезоні модельєри пропонують носити моделі світлих відтінків - карамельних, вибілених, від світло-зеленого до попелясто-рожевого. У трендах уггі різної висоти - до щиколотки або дуже високі, до коліна. Така різноманітність дозволяє підібрати оптимальний варіант для вашого стилю одягу. Враховуйте особливості статури - високим дівчатам можна сміливо вибирати уггі з довгим халявою.

Досить екстравагантна тенденція - хутряні чоботи і унти, створені з штучного хутра найяскравіших кольорів.

Чоботи з оксамиту - не дуже практичний тренд, зате виглядає досить стильно і незвично. Оксамитові чоботи можна купити для урочистих виходів у світ. Щоб створити стильний і стриманий образ, поєднуйте оксамитові чоботи з одягом простого крою, стриманих відтінків.

Якщо ви любите масивне взуття, можете вибирати тренд цього сезону - чоботи і черевики з грубою шнурівкою, масивною тракторною підошвою. Оригінальний декор у вигляді заклепок, шипів, пряжок і ланцюжків вітається.

Знову повернулася мода на ковбойські чоботи - з характерною формою каблука, вирізом халяви і декоративними пряжками. За допомогою такого характерного взуття найсуворіший образ стає вільним і невимушеним, а ви отримуєте максимум комфорту.

Стильний і незвичайний тренд - ботильйони на шнурівках, з невисоким каблуком і висотою до щиколотки. Сюди ж можна віднести ботильйони з гострим носком - з будь-яким одягом вони виглядають стильно і свіжо.

Надати образу вишуканості допоможуть чоботи з квітковими принтами - це можуть бути моделі, прикрашені квітами тільки на халяву або по всьому чобітки