Покупки на Таобао: особливості та переваги

Якщо ще 10 років тому якість товарів з Китаю викликала багато нарікань, то на сьогоднішній день ситуація змінилася кардинально: Китай став величезним технологічним парком, де зібрані новітні досягнення науки і техніки, а інтерес до китайських товарів зростає з кожним роком.

Привабливість китайських товарів пояснюється, перш за все, низькою вартістю виробленої продукції, яка досягається за рахунок дешевої, але кваліфікованої робочої сили. Сьогодні в Китаї є виробники практично будь-якого виду товарів, що випускаються в світі: від брелків для ключів і пластикового посуду до медичного обладнання та автомобілів. Якщо ви хочете купувати недорогі і якісні товари, Таобао - найкраще місце для цього!

Кількість людей, що користуються сервісом taobao.com дійсно неймовірна! Заснований в 2003 році відомою компанією Alibaba Group, інтернет-магазин Taobao.com на сьогоднішній день є найбільшим онлайн-магазином і аукціоном в китайському сегменті інтернету з річним оборотом в майже 20 мільярдів доларів і 100 мільйонами користувачів, займаючи, відповідно до результатів дослідження компанії iResearch, майже 75% ринку. Таку приголомшливу популярність можна пояснити декількома факторами.

По-перше, вибір і кількість пропонованих на taobao.com товарів величезні. Тисячі продавців, серед яких є як великі ритейлери, так і індивідуальні виробники і постачальники, пропонують колосальний вибір практично всього, що може цікавити потенційного покупця, від продуктів харчування і зубної пасти до дорогої унікальної техніки, яку навряд чи можна знайти де-небудь ще. Результатом такої широкої пропозиції різних товарів і послуг стало те, що в останні роки покупки на taobao.com для мільйонів китайців стали буденною справою.

Серед наших співвітчизників цей майданчик також набирає стрімку популярність. Для них taobao.com - це, з одного боку, можливість купувати товари за дуже низькими цінами, а з іншого - справжня скарбниця речей, пов’язаних з азійською культурою, традиціями та історією.

Іншим важливим фактором популярності і масовості taobao.com є практично повна відсутність будь-яких платежів з боку покупців і продавців інтернет-магазину, який заробляє переважно на рекламі. Це дозволяє продавцям пропонувати товари за гранично низькими цінами. Крім того, низькі ціни пояснюються ще й жорсткою конкуренцією серед продавців, що веде до того, що один і той же товар можуть пропонувати сотні постачальників. В таких умовах продавці змушені тримати ціни на мінімальному рівні, щоб не втратити клієнтів.

Нарешті, таобао є не тільки С2C-платформою (consumer-to-consumer), що дозволяє взаємодіяти індивідуальним продавцям і покупцям, але і дає можливість прямих контактів з покупцями і великими виробникам. Для останніх ця можливість означає практично безкоштовний доступ до найширшого ринку клієнтів, а для покупців - можливість купувати товари безпосередньо від виробника, минаючи посередників і дистриб’юторів, і, таким чином, істотно економлячи. Особливо переваги такої можливості помітні при покупці одягу і побутової техніки.

Таким чином, купуючи товари в інтернет-магазині taobao.com ви не тільки можете підібрати саме той продукт, що вам потрібен, але і бути впевненим, що ви заплатили за нього мінімальну ціну.

Чтобы приобрести хорошие женские ветровки  по наилучшей стоимости воспользуйтесь услугами сервиса ua-tao.com. Покупать на taobao всегда выгодно, быстро, просто и безопасно!