Нижня білизна: поради щодо вибору незамінного жіночого аксесуара

Білизна, мабуть, найменше підвладна віянням моди, однак без новинок не обходиться жоден сезон. Тільки увага до деталей допоможе в повній мірі насолодитися комфортом і зручністю, які дарує білизна, зроблена з турботою.

Перше на що необхідно звернути увагу при виборі білизни, це її функціональність. Існує білизна для повсякденного носіння, для романтичних побачень, для занять спортом і корекції фігури, а також для вагітності та годування грудьми. Крім того, важливий повсякденний гардероб: якщо більшість речей облягаючі, то не варто обзаводитися мереживною білизною на кожен день.

Повсякденна білизна має бути максимально комфортною. Варто віддати перевагу натуральним тканинам: бавовна, шовк, віскоза. Лайкра або поліамід в складі натуральних тканин зберігають форму виробу і роблять його еластичним, досить 10% лайкри. А щоб вигідно придбати дійсно якісну комфортну і модну білизну, лостатньо відвідати інтернет-магазин http://anita.ua/, там представлені чудові колекції від компанії Anita Dr. Helbig GmbH.

Зверніть увагу на зворотний бік бюстгальтера, для повсякденної білизни краще, щоб прилегла сторона була виконана з бавовняного трикотажу. Білизна для занять спортом виготовляється тільки з довговічних синтетичних тканин, з м’якими чашечками і без кісточок. Такий бюстгальтер фіксує груди, але він призначений лише для короткочасного носіння.

Романтична білизна може бути прикрашена тонким мереживом, гіпюром і виконана з ніжних, нетривких матеріалів. Такій білизні прописане лише ручне прання шампунем.

Для ідеального вибору білизни визначте тип чашечки, яка найкраще підходить саме вам. Подивіться уважно на ваш улюблений бюстгальтер, і стане зрозумілим ідеальний вид чашечки: повністю закрита, мигдалевидна, балкончик. Це дозволить суттєво скоротити час, витрачений на вибір білизни.

Влітку найкраще віддати перевагу безшовним трусикам, хоча вони і виконані з штучного матеріалу, але дарують прохолоду і добре пропускають повітря. Можна підібрати бавовняні або шовкові, але звернути увагу на обробку країв, вона повинна бути максимально непомітною і тоненькою.

Найбільш непомітними для оточуючих стануть трусики фасону танга, бразильські або шортики. Зверніть увагу: висота посадки трусиків повинна збігатися або бути нижче висоти посадки брюк, спідниці або шортів, під які ви їх одягаєте.

На сьогоднішній день існує маса фасонів трусиків. Знову популярно білизна в стилі 60-х з завищеною талією, воно вже здобуло популярність серед модниць. Така білизна ідеально підійде під обтягуючі сукні або штани, також з дуже високою посадкою. А ось стрінги підійдуть лише для худеньких, на пишних формах вони не виглядають і лише візуально надають ще більший обсяг. Повністю мереживні трусики ідеально облягають, головне, щоб шви були непомітними. Уникайте мереживних трусиків зі швом спереду посередині, він може стати джерелом незручності.