Квіти в колбі - чудовий нев’янучий подарунок!

Живі квіти - найкраща прикраса, створена природою, але краса їх, на жаль, не довговічна. Навіть найсвіжіший букет вже через кілька днів починає в'янути і обсипатися. А так хотілося зберегти або хоча б продовжити природну красу і чарівність квітки якомога довше!

І ось, рішення знайдено! Створено абсолютно новий унікальний вид флористичних продуктів - стабілізовані квіти і інші рослини.

Стабілізовані (іноді їх називають - консервовані, нев’янучі) рослини - це не штучні квіти і не сухоцвіти. Це натуральні рослини, що відрізняються унікальною міцністю і еластичністю. Вони зберігають свій природний вигляд і природну красу надзвичайно тривалий період часу, який обчислюється роками!

Ці рослини не вимагають особливого догляду, вони не потребують висвітлення, їх не потрібно поливати! Рослини екологічно чисті і не викликають алергії. Їх секрет - особлива технологія, що дозволяє зберегти рослини в первозданному вигляді тривалий час після зрізання. Процес стабілізації має на увазі спеціальну обробку рослини, в результаті якої природний сік заміщається особливим розчином на основі гліцерину. Ця інноваційна технологія дозволяє зберегти листя і квіти в натуральному вигляді до 3-х років, а дерева до 10 років!

Стабілізовані квіти вже завоювали загальне визнання в Японії, Америці і країнах Європи. З їх допомогою створюються надзвичайної краси квіткові композиції та сучасні елементи декору, деякі з яких, можна сміливо назвати справжніми творами мистецтва. Ви лише погляньте, яка чудова роза под куполом, справжня мрія кожної представниці прекрасної статі!

Широкий спектр використання стабілізованих рослин порадує будь-яку творчу особистість, адже тепер не потрібно турбуватися про збереження зовнішнього вигляду квітки, можна сміливо розраховувати, що створена композиція буде довго радувати власника.

Можна створювати флористичні композиції і прикраси в будь-якому стилі, формі або способами для всіх відповідних приводів: Новий рік, Різдво, день Святого Валентина, 8 Березня, дні народження, ювілеї, весілля та інші урочистості. При цьому завжди є час на підготовку до важливої ​​події, без всякого поспіху можна приділити більше часу творчості і заздалегідь підготуватися до важливої ​​події, що не дозволяють робити живі квіти.

Як доглядати за стабілізованими рослинами та квітами?

Для того щоб стабілізовані рослини і композиції з стабілізованих квітів якомога довше радували природного свіжістю, необхідно дотримуватися кількох простих правил поводження з ними: уникати попадання на листя або в кашпо води і не зберігати їх в приміщеннях з підвищеною вологістю (лазнях, саунах, басейнах) . Оптимальним вважається діапазон вологості 60-80%. Уникати різких перепадів температури, щоб не допустити утворення конденсату. Оптимальна температура для стабілізованих рослин від 5 до 35 ° С. Застерігати від надмірної сухості приміщень і потрапляння прямих сонячних променів.